Iva Bašić u rubrici Kupovina od
Razmišljam o tome da kupim nešto sa stranice About you, ali me zanima koliko je kompliciran povrat ukoliko mi proizvod ne paše?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+6 glasa
Mihaela Blažeka od
odabran od Iva Bašić
 
Najbolji odgovor
Radila sam povrat već najmanje 5 puta i svaki put je sve bilo uredno i jako sam zadovoljna njihovom uslugom. Povrat napravite na sljedeći način: odete na popis svojih narudžba i kliknete na narudžbu iz koje želite vratiti proizvode. Pored svakog proizvoda možete odabrati opciju „vrati“ te kada označite sve proizvode koje želite vratiti, odaberete način povrata. Birate između toga da sami odnesete paket u poštanski ured ili da dođe poštar do Vas i pokupi paket. Ja sam dosad uvijek odabirala da poštar dođe do mene i to je uvijek super prošlo. Dobila bih potvrdu i to je to. Jedino treba pričekati za povrat novaca, ali možete biti sigurni da će to biti u redu.
+4 glasa
Nikolina Šrajbek od
Povezano s prethodnim odgovorom, povrat na ABOUT YOU uistinu jest siguran, iako je ponekad potrebno i 15-20 dana da novci sjednu na račun. Jedino što smatram važnim za istaknuti je da banka (poznato mi je za PBZ i Zaba) naplaćuje trošak obrade priljeva pa nećete dobiti punu cifru plaćenog proizvoda. Isto tako, ako vraćate dvije narudžbe istovremeno, svaku je potrebno staviti u svoju kutiju zasebno.

Slična pitanja

1 odgovor 543 👀
5 odgovora 1.4k 👀
1 odgovor 15.3k 👀
1 odgovor 960 👀
2 odgovora 679 👀
1 odgovor 404 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.4k pitanja

23.4k odgovora

9.0k komentara

1.7k korisnika

...