353 pregleda
Margareta Jurisi u rubrici Internet od Margareta Jurisi
promjena rubrike od Znatko
Kako stići odgovoriti na minimalan broj pitanja kada je broj odgovora ograničen na svakih sat vremena? Ima li neki drugi način?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+13 glasa
Mihaela Blažeka od Mihaela Blažeka
Ne postoji drugi način. Jednom kada se na neko vrijeme zaključa odgovaranje, jedino što možete je pričekati da se odgovaranje opet omogući, a to je, prema mom iskustvu, ipak relativno brzo. Ne znam zašto Znatko ima ovu opciju. Možda je to zbog opterećenosti sustava, a možda je zato da netko ne bi ipak previše odgovarao. Za dobar odgovor ipak je potrebno vremena, pa je to zaključavanje vjerojatno stavljeno kako bi se potaknulo ljude da što kvalitetnije odgovaraju. Možda Znatko vidi ovo pitanje i moj odgovor, pa me ispravi ako sam u krivu.
Znatko od Znatko
Mihaela, hvala Vam što ste ispravno i jasno odgovorili na ovo pitanje umjesto mene. :)
+11 glasa
Sandra Vukov od Sandra Vukov
Teško pitanje, ne znam kako drugi pa mogu govoriti u svoje ime ali za ove rezultate koje sam postigla, a druga sam na listi svih članova Znatka.com s obzirom na to da sam tek prije 4 mjeseca počela raditi odnosno prije 3 mjeseca jer prvi mjesec nisam ništa postigla, znala sam raditi i po 8h dnevno pogotovo zbog tih ograničenih svakih sat vremena za adekvatno skupljanje bodova. Voljela sam to raditi jer sam stvarno mnogo naučila na ovoj stranici i kroz nalaženje odgovora, postavljanje pitanja i dobivenih odgovora. Da li se vremenski uloženo vrijeme financijski isplatilo nikako, radeći po 8h imali bi negdje zaposleni 10x više, ovo se može raditi jedino iz ljubavi prema učenju, pisanju i pomaganju drugim ljudima i da usput zaradite nešto. Budući da ja jesam spora jer mi je bitno iskreno i temeljito odgovarati na vaša pitanja bilo bi pametnije da vam odgovori netko tko možda ima neki adekvatni način iako je ispod mene na ljestvici.
+10 glasa
Mia Marijanović od Mia Marijanović
Nisam baš sudjelovala ovdje na tim nagradnim natječajima no vidjela sam da nekada se nešto ne može. Valjda je opterećenje, pretpostavljam da nisam nešto krivo kliknula. Nakon sat vremena, čak mi se čini i odmah nakon punog sata već, pa makar to bilo i "nakon 5 minuta", mogla sam nastaviti odgovarati, pitati ili dati up-vote ili down-vote.

Mislim da te ne treba puno brinuti kako odgovoriti na minimalan broj pitanja kada ne postoji minimalan broj pitanja već očito samo maksimalan broj koji možeš postaviti ili odgovoriti unutar sat vremena.

Ako želiš skupiti više bodova onda bi ti preporučila da ranije kreneš s postavljanjem pitanja. Prije svih. Odmah na početku te kontinuirano nastaviš postavljati pitanja. Tek tada ćeš na vrijeme prikupiti dovoljno bodova koji ti, valjda... pretpostavljam... trebaju za nagradni natječaj.

Slična pitanja

3 odgovora
2 odgovora
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.6k pitanja

20.1k odgovora

7.1k komentara

1.6k korisnika

...