238 pregleda
Andrea Šuran u rubrici Posao od Andrea Šuran [Početnik] (59 bodova)
promjena rubrike od Znatko
Koliko bodova je potrebno imati da bi Znatko te bodove isplatio te kako se bodovi preračunavaju u novčanu vrijednost?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+7 glasa
Znatko od Znatko [Superaktivan] (2.5k bodova)
uređen od Znatko

Bodovi se ne preračunavaju u novčanu vrijednost već služe za nefinancijsku motivaciju korisnika i uspoređivanje aktivnosti sa drugim korisnicima.

Da rezimiram - bodovi nemaju nikakvu financijsku osnovu. Osim ako su bodovi dio nekog aktualnog nagradnog natječaja! Provjerite prvo da li postoji aktualan nagradni natječaj na web platformi Znatko.

Ipak, zaraditi se uz Znatka može na druge načine. Do 2018. godine trajala je svaki mjesec nagradna igra samo za mjesečne TOP10 najaktivnije korisnike po broju bodova. Od ljeta 2020. honoriraju se odgovori samo nekih korisnika, različito dogovoreni sa različitim korisnicima Znatka ovisno o njihovoj kvaliteti odgovaranja. Honoriranje ovog tipa je određeno budžetom do kraja 2020. godine. Programeri koji su od 2013. godine do danas prilagođavali Znatka su također bili plaćeni.

+6 glasa
Sandra od Sandra [Ekstraktivan] (8.5k bodova)
Prije je bilo da je isplata nakon 200 odgovorenih pitanja i to je iznosilo 800 kn ali tada si mogao i više zaraditi, koliko radiš toliko i zaradiš, nadam se da se dobro sjećam i svako se pitanje naplaćivalo 4 kune. Sada samo prva dva najbolja odnosno najaktivnija korisnika dobivaju maksimalno 500 kn ako sakupe 5000 bodova. Koliko god bodova sakupite :10 i toliko ste novaca zaradili. Bodovi se sakupljaju kroz lajkanje odgovora, davanje pokuda, odabirom najboljeg odgovora na vaše postavljeno pitanje a najviše bodova dobivate (20 bodova) odgovaranjem na postavljena pitanja, zato je prioritetno odgovarati na pitanja.
+4 glasa
Nikolina Šrajbek od Nikolina Šrajbek [Turboaktivan] (54.7k bodova)

Koliko sam ja upućena, prva isplata ide nakon 200 odgovorenih pitanja, a svako se pitanje naplaćuje 5 kuna (do prvih 200 odgovorenih, kasnije može doći do rasta isplate, ukoliko imaš napretka).

Bodove skupljaš ako drugima dodijeliš bodove za njihov odgovor, odgovaranjem i postavljanjem pitanja ili ako je tvoj odgovor označen kao najbolji. Tim skupljanjem bodova svaki mjesec možeš sudjelovati u Top 10 korisnika, od kojih prva dva mjesta dobivaju novčanu naknadu. Prvo mjesto dobiva 200 kn, a drugo 100 kn. Svaki mjesec svi korisnici kreću od 0, što znači da svatko ima priliku osvojiti nagradu.

Bodovi se ne pretvaraju u novčanu vrijednost jer je vrijednost fiksna. Dakle, skupljaj bodove da bi po broju bodova mogla dospjeti na prvo ili drugo mjesto i ostvariti spomenute iznose.

Sretno!

 

Znatko od Znatko [Superaktivan] (2.5k bodova)
Sa različitim korisnicima imamo različite cijene honorara po odgovoru.

Slična pitanja

2 odgovora 238 pregleda
2 odgovora 210 pregleda
Mario Daka 29.06.2014. pitanje u rubrici Razno od Mario Daka [Megaktivan] (15.8k bodova)
1 odgovor 285 pregleda

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.4k pitanja

13.5k odgovora

2.8k komentara

1.3k korisnika

...