Što poručiti trgovcima koje zabrinjava otvaranje web trgovine zbog prevelike zaštićenosti potrošača?

65 pregleda
Ivan Gačić 14.12.2020. pitanje u kategoriji Web Poslovanje od Ivan Gačić [Superaktivan] (4,126 bodova)
14.12.2020. retagged od Ivan Gačić

Što poručiti trgovcima koje zabrinjava otvaranje web trgovine zbog prevelike zaštićenosti potrošača?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+5 glasa
Ivana Mačić 27.03. odgovor od Ivana Mačić [Superaktivan] (4,080 bodova)
10.05. odabran od Ivan Gačić
 
Najbolji odgovor

Otvaranje web trgovine kao i početak poduzetništva nekim osobama zna biti stresno područje ili se zbog nedovoljno znanja ili ranijih lošijih iskustva boje zakoračiti u taj moderan svijet web trgovina.

Iako i ja osobno volim kupovati uživo, isprobati odjeću i obuću na sebi prije nego što ju kupim, kupovina web trgovinama svima nam dolazi na mala vrata, u naše domove, u našu obitelj. Pogotovo jeftinije cijene u Kini i kupovina iz udobnosti doma u ovo svima strašno doba izolacija idu u korist širenju odnosno prebacivanju kupaca u svijet web trgovina.

Trgovcima koji nisu dovoljno hrabri za ovaj iskorak mogu poručiti da ostanu vjerni svom dosadašnjem načinu rada jer ima i nas kupaca koji želimo koristiti prednosti klasike kod kupovanja. Istovremeno, neka razmisle i neka paze da ih vrijeme ne pregazi. Neka se zapitaju, ako im opada promet, da li je to možda zbog toga što nema web trgovinu? Ako je odgovor na ovo pitanje potvrdan, mislim da će ih sama poslovna egzistencija pogurati i ohrabriti da nazovu neku tvrtku koja izrađuje web trgovine i porazgovarati s njima o tome preko telefona. Osoblje te kompanije je vjerojatno vrlo ljubazno i susretljivo, pa će dodatno ohrabriti trgovca da krene s web trgovinom koja je, sve mi se čini, neminovan izbor za budućnost poslovanja svih trgovina.

Slična pitanja

AKTUALNI ZNATKOV INTERVJU ZNANJA

Dario Marčac

Dario Marčac

Poduzetnik i TikToker

Kako stvarati TikTok sadržaje uz dobar marketing?

[ Vidi sve intervjue ]
Naslovnica (klik na glavni Znatkov logo) sada sadrži aktualne odgovore, a nova opcija u gornjem glavnom izborniku popis zadnjih pitanja.

Gdje pratiti Znatka?

...