145 pregleda
Darko Međimurec u rubrici Sport i rekreacija od Darko Međimurec [Turboaktivan] (24.9k bodova)
Bili vi navijač ili ne... Tekmu želite (ili morate) gledati... Gdje vam je najbolje gledati utakmice UEFA europskog prvenstva? Doma, vani, na stadionu, ...

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+9 glasa
Zoran Jurić od Zoran Jurić [Ekstraktivan] (7.3k bodova)
:) Najbolje je meni utakmice gledati u dobrom društvu (možda više muškom, ali djevojke su pozvane), uz pivu i nešto za grickati.

:) Moj prijatelj ipak više voli gledati na "masovkama". To su masovna okupljanja hrvatskih navijača koja su organizirana po trgovima i livadama diljem Hrvatske i na kojima obično ima jako puno ljudi, štandova s pivom i hamburgera. Organizator pripremi veliko platno, projektor i sjedalice ili samo stolove.

:) Naravno, za potpuno doživljaj uvijek je najbolje tekme gledati na stadionu uživo. Biti prisutan duhom i tijelom na nekoj tekmi je nemjerljivo s bilo kojim drugim osjećajem. No, putovanje na tekmu i sama ulaznica znaju biti jako skupi. a događanja prije i poslije tekme su nešto neizostavno i najdraže u takvim trenucima. Pogotovo kada naši navijači putuju okolo po svijetu i svi se tamo nađu na jednom mjestu. Neopisivo!
+7 glasa
Matija Kranjčić od Matija Kranjčić [Megaktivan] (15.5k bodova)
Iako nisam veliki fan nogometa, niti pratim previše sport općenito, po meni je za praćenje dobre utakmice bitno dobro društvo. Uz dobro društvo će i manje dobra utakmica imati svoj smisao, žar, razgovor i povod za druženje. Mislim da je nogomet tu da nas okupi, približi i potakne emocije. Zabava je bitan faktor gledanja sportskih događanja i navijanja, a grickalice i koje piće nisu na odmet :) Mislim da se utakmice i cijeli taj virtualni svijet ne smije shvaćati previše ozbiljno. Uvijek uzeti s dozom distance i realnog pogleda.
+6 glasa
Kristijan Čićko od Kristijan Čićko [Aktivan] (156 bodova)
Ako ste u mogućnosti i želite dobiti nezaboravno iskustvo za cijeli život, moja preporuka je svakako odlazak na stadion. Na stadionu se najviše mogu osjetiti emocije zbog kojih toliko ljudi voli i prati taj sport.
Odličan primjer "vrtuljka" emocija bila je utakmica između Hrvatske i Španjolske u osmini finala. Sadržajno bogata utakmica u kojoj su navijači obje momčadi, ali i neutralni mogli osjetiti sreću, euforiju, ljutnju i tugu. Sve ono
Iako su zbog epidemioloških mjera na pojedinim utakmicama podosta patili navijači i nije bila "ona" atmosfera, opet se moglo upiti dosta emocija.

Ako niste u mogućnosti pratiti direktno sa stadiona onda bi svakako bilo dobro pratiti u društvu koje prati i voli nogomet jer ćete tako opet dobiti emociju i kvalitetno provesti vrijeme sa osobama koje dijele vašu ljubav prema nogometu. Grickalice i piće dižu hedonizam na viši nivo

Slična pitanja

Znatko medijski pokriva

CRO commerce 2022Najnoviji eCommerce trendovi na četvrtoj CRO commerce konferenciji u organizaciji trgovaca

Zagreb, 07.10.2022.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Prijava
Znatko medijski pokriva


Ignite the Spark

Zagreb, 13.10.2022.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

‘ko?VA! Konferencija VIRTUALNI ASISTENT


Prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije

Zagreb, 21.10.2022.

Ulaznice putem ENTRIO sustava
Znatko medijski pokriva


Phygital – the future of retail!

Konferencija namijenjena robi široke potrošnje (FMCG).

22.10.2022.
Mozaik Centar Zagreb


PRIJAVA
Znatko medijski pokriva

20. ZFF
Zagreb Film FestivalZagreb, 23.-30.10.2022.

Prijave uskoro!

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

9.3k pitanja

14.8k odgovora

3.2k komentara

1.4k korisnika

...