Adriana Murtić u rubrici Sport i rekreacija od
promjena rubrike od Znatko
Gdje na internetu mogu naći besplatne prijenose nogometnih utakmica?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+10 glasa
Mihael Fernežir od
odabran od Adriana Murtić
 
Najbolji odgovor
Na internetu postoji mali milijun stranica za gledanje sportskih događanja, no malo njih je besplatno i pouzdano u isto vrijeme.

Što se računala tiče najbolje stranice su first row sports i ronaldo7.net. Ronaldo7.net nudi nešto veći izbor za pojedine utakmice jer možete točno birati želite li gledati hd ili sd prijenos. No, na ronaldo7 stranici nema veliki izbor utakmica, nego se prenose samo utakmice najboljih ekipa iz liga petice kao što su Barcelona, Real, Manchester United, Manchester City, Liverpool, Bayern, Juventus, PSG...

Na first row sports stranici imate puno veći izbor utakmica te možete pratiti gotovo svaku utakmicu, od prve hnl pa do najboljih europskih utakmica. No, na firs row sports-u ne možete odabrati hd kvalitetu nego se kvaliteta automatski prilagođuje vašem internetu i samom steamu kojeg ste pokrenuli.

Za pametne telefone dostupna je aplikacija na play store-u naziva "Live football tv streaming hd" i to je jedina takva aplikacija za mobitele. U njoj također imate izbor gotovo svih najboljih nogometnih liga.
+7 glasa
Goran Ilic od

Utakmice najjacih evropskih liga pokriva Arena Sport HR 1,2,3,Arena Premium 1,2,3,bundes ligu mislim da pokriva Sportklub i sve te kanale u vidu strimova mozete gledati  OVDE.

Tu takodje imate i strane popularne sportske tv strimove kao sto su TNT Sport,beIN sports,Supersport,Sky Sports i mnoge druge.Svi oni prenose lige petice.

Navigacija vam je lagana,preko slicica kanala.

Slična pitanja

2 odgovora 632 👀
1 odgovor 259 👀
1 odgovor 522 👀
2 odgovora 1.7k 👀
3 odgovora 43.8k 👀
1 odgovor 329 👀
2 odgovora 5.4k 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.4k pitanja

23.4k odgovora

9.0k komentara

1.7k korisnika

...