Adriana Murtić u rubrici Sport i rekreacija od Adriana Murtić
promjena rubrike od Znatko
Gdje na internetu mogu naći besplatne prijenose nogometnih utakmica?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+10 glasa
Mihael Fernežir od Mihael Fernežir
odabran od Adriana Murtić
 
Najbolji odgovor
Na internetu postoji mali milijun stranica za gledanje sportskih događanja, no malo njih je besplatno i pouzdano u isto vrijeme.

Što se računala tiče najbolje stranice su first row sports i ronaldo7.net. Ronaldo7.net nudi nešto veći izbor za pojedine utakmice jer možete točno birati želite li gledati hd ili sd prijenos. No, na ronaldo7 stranici nema veliki izbor utakmica, nego se prenose samo utakmice najboljih ekipa iz liga petice kao što su Barcelona, Real, Manchester United, Manchester City, Liverpool, Bayern, Juventus, PSG...

Na first row sports stranici imate puno veći izbor utakmica te možete pratiti gotovo svaku utakmicu, od prve hnl pa do najboljih europskih utakmica. No, na firs row sports-u ne možete odabrati hd kvalitetu nego se kvaliteta automatski prilagođuje vašem internetu i samom steamu kojeg ste pokrenuli.

Za pametne telefone dostupna je aplikacija na play store-u naziva "Live football tv streaming hd" i to je jedina takva aplikacija za mobitele. U njoj također imate izbor gotovo svih najboljih nogometnih liga.
+7 glasa
Goran Ilic od Goran Ilic

Utakmice najjacih evropskih liga pokriva Arena Sport HR 1,2,3,Arena Premium 1,2,3,bundes ligu mislim da pokriva Sportklub i sve te kanale u vidu strimova mozete gledati  OVDE.

Tu takodje imate i strane popularne sportske tv strimove kao sto su TNT Sport,beIN sports,Supersport,Sky Sports i mnoge druge.Svi oni prenose lige petice.

Navigacija vam je lagana,preko slicica kanala.

Slična pitanja

2 odgovora 617 👀
1 odgovor 249 👀
1 odgovor 494 👀
2 odgovora 1.6k 👀
3 odgovora 43.5k 👀
1 odgovor 316 👀
2 odgovora 5.4k 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.3k odgovora

8.3k komentara

1.6k korisnika

...