Mario Bedeković u rubrici Sport i rekreacija od

Pozdrav ljudovi! Zanima me postoji li neka agencija slična onakvoj kakva je bila NogometTour.hr koja je organizirala putovanja na utakmice diljem Europe i koja je na žalost prestala s djelovanjem 2020. Bili su odlični jer su rješavali ulaznice za utakmicu, avionske karte, autobus i smještaj pa me zanima ima li itko tko zna za neku agenciju koja nudi slične usluge.

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+14 glasa
Klara Križan od
odabran od Mario Bedeković
 
Najbolji odgovor

Postoje brojne agencije koje nude organizaciju putovanja na utakmice diljem Europe.

Neke od njih su:

  • Speranza - Organizira charter letove za utakmice hrvatske nogometne reprezentacije. Osim putovanja na velika natjecanje organiziraju i aranžmane za kvalifikacije te utakmice Lige nacija. Također su vodeća agencija za organizaciju individualnih i grupnih putovanje na utakmice najvećih europskih klubova engleske, španjolske i talijanske lige. Osim toga Speranza je i službena putnička agencija košarkaškog kluba Cibona i plivačkog kluba Mladost. Osim organizacije prijevoza i transfera na lokaciji, agencija nudi organizaciju smještaja u hotelima od 3 do 5* te ulaznica za željenu utakmicu.
  • Travelego - Ova je putnička agencija specijalizirana za organizaciju putovanja na koncerte no osim toga nudi i aranžmane za različite sportske evente kao što su utrke Formule 1, hokejaške, nogometne i rukometne utakmice. U svojoj ponudi imaju organizaciju aranžmana za utakmice brojnih reprezentacija i klubova.
  • Ban Tours - Tržišni je lider u organizaciji putovanja na sportska događanja. Ban Tours je bio službeni partner Svjetskog prvenstva u rukometu 2009. godine u Hrvatskoj te UEFA partner finala Futsal LP-a u Hrvatskoj 2020. godine.
    Čak je 17 000 putnika imalo priliku putovati na mnoga svjetska, europska i ligaška natjecanja u aranžmanu ove agencije. Osim što aranžmani uključuju sportski event, u aranžman su uključeni i posjeti najvažnijim spomenicima kulture kao i isprobavanje gastronomske ponude.

     
Mario Bedeković od
lijepo. To će biti korisno navijačima‌

Slična pitanja

1 odgovor 1.5k 👀
3 odgovora 367 👀
1 odgovor 255 👀
2 odgovora 583 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.0k pitanja

22.7k odgovora

8.6k komentara

1.6k korisnika

...