110 pregleda
Ana Pilato u rubrici Poslovanje od Ana Pilato (6.2k bodova)

Kako se s pandemijom nose organizatori događanja (engl. event management)? Koji su im najveći izazovi današnjice?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+8 glasa
Lea Kosović od Lea Kosović (507 bodova)
Kada je pandemija lupila event industriju, kao organizatori imali smo tri opcije: sve otkazati, prilagoditi se ili uložiti vrijeme u formiranje novih koncepata i evenata. Naravno, ne mogu se svi eventi prilagoditi, ali barem dio može, a osmišljavanje novih evenata nikad nije bilo mirnije zbog zabrane rada. Da je bilo lako, bome njie - bilo je izrazito stresno zbog neizvjesne situacije i nitko nije bio spreman na takav udarac. S druge strane, organizacija online evenata bila je nešto novo, nešto strano, ali prema informacijama koje imam - više-manje smo se svi mi organizatori dobro snašli. Najveći izazov trenutno je pitanje: trebamo li ulagati budžete i planirati evente za jesen ili će opet na snagu stupiti mjere koje će nam onemogućiti realizaciju ako nemamo sve sudionike s covid putovnicama (djelomična diskriminacija?).
+6 glasa
Tom Gavazzi od Tom Gavazzi (175 bodova)
Svugdje u svijetu organizatori poslovnih događaja suočeni su sa izazovima i promjena koje je COVID donio. Promjene su ogromne, nalaze se prije svega u psihoilogiji i logici cijelog eko sustava poslovnih događaja koje onda za posljednice imaju nove mogućnosti, nove strategije, nove poslovne modele,...

Tržište je prije svega prihvatilo nove video platforme kao direktni i interaktivni kanal komunikacije i spoznalo je u kratkom vremenu sve prednosti koje takve platforme donose cijelom eko sustavu.

Najveći izazovi današnjice su kako uspješno organizirati hibridni model ili samo virtualni model poslovnog događaja, te kako konvertirati virutalne sudionike u fizičke u idućim godinama.

Slična pitanja

2 odgovora
2 odgovora
1 odgovor
Znatko medijski pokriva

Zagreb, 29. i 30.11. 2022.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

GAME CHANGERPrva poslovna gaming i metaverse konferencija

Zagreb, 01.12.2022.

KOTIZACIJE
Znatko medijski pokriva

NEM Zagreb 2022Središnje mjesto okupljanja producenata, scenarista, produkcijskih kuća, predstavnika FTA televizija, pay TV kanala, streaming servisa te ostalih stvaratelja sadržaja

Zagreb, 07. - 09.12.2022.

ULAZNICA
Znatko medijski pokriva

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023Rijeka, 1. ožujka 2023.
Novigrad (Istra), 3. ožujka 2023.
Split, 15. ožujka 2023.
Zadar, 17. ožujka 2023.
Zagreb, 29. ožujka 2023.

Besplatan ulaz za uzvanike

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

9.6k pitanja

15.0k odgovora

3.4k komentara

1.4k korisnika

...