96 pregleda
Marketing odjel d.o.o. u rubrici Muzika i ples od Marketing odjel d.o.o. [Ekstraktivan] (7.2k bodova)

Nova i odvažnija Domenica predstavila je spot za pjesmu "A meni vruće" u kojem je Domenica uskočila u plesne cipele i oživjela glamur 20-tih. Također, tokom finalne večeri 61. Splitskog festivala, a to će biti jedna od najočekivanijih izvedbi koju će na Prokurativama publici po prvi puta predstaviti Domenica.

Singl “A meni vruće” je, kako kaže, za nju izlet u nešto drugačije od onoga na što je publika navikla - brza, poletna, plesna, pjesma s okusom ljeta. Stihove i glazbu potpisuju Tonči i Vjekoslava Huljić, a svoj je plesni potpis dala i Domenica koja je u novom spotu uskočila u plesne cipele i oživjela glamur dvadesetih. Time nas je vratila u dobra stara vremena, kada se sva zabava bezbrižno odvijala u rasplesanim kabaretima.

Spot za pjesmu “A meni vruće” je premijerno predstavljen danas, a u rasplesanoj publici se našlo i lice jednog našeg poznatog nogometaša – Antonija Asanovića.

Kakav vam je novi spot od Domenica "A meni vruće"?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+6 glasa
Nikolina Šrajbek od Nikolina Šrajbek [Turboaktivan] (54.9k bodova)
uređen od Nikolina Šrajbek

Po meni se Domenica odlično snašla izvan svojih dosadašnjih okvira - u lepršavoj, razigranoj i plesnoj pjesmi koja je uvijek dobrodošla za slušanje tijekom ljeta i godišnjeg odmora.

Posebno mi se sviđa ideja da se u spot uključi takozvana era laskanja (flapper era) s lepršavim haljinama, volančićima, perlama, lepezama, rukavicama, frizurama i ukrasima za kosu. Obožavatelj sam svih modnih razdoblja iz prošlosti pa zbog toga ova pjesma ima veliki plus kod mene. 

Zbog plesnog ritma same pjesme, trebao je i neki spot s užarenom atmosferom, a tu je atmosferu Domenica s ekipom iz spota uspješno prenijela na slušatelje. Uspješno su prikazali i plesne pokrete rukama i ramenima koji su karakteristični za lude dvadesete. Općenito me cijeli spot jako podsjeća na scene iz filma Veliki Gatsby

U svakom slučaju, mislim da bi mogla češće plivati u ovakvim vodama (glazbenim, modnim i marketinškim). 

Slična pitanja

3 odgovora 1.3k pregleda

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.5k pitanja

13.7k odgovora

2.8k komentara

1.3k korisnika

...