Mia Jelinčić u rubrici Muzika i ples od

Kakva je pjesma 'Život vrti se u krug' Adrijane Baković? 

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+5 glasa
Redakcija od
prikazano od Znatko

Adrijana Baković pjesmom 'Život vrti se u krug' šalje snažnu poruku

Još jednom veselom i izuzetno pozitivnom kantautorskom pjesmom Adrijana Baković, šalje snažnu poruku.

Tema pjesme ‘Život vrti se u krug’ je „životni rast“. Kada god padneš, ustani se! Kada ti život zatvori vrata, prozor uvijek otvara i traži još bolju priliku, a na nama je da tu priliku iskoristimo do maksimuma.

Za ‘Život vrti se u krug’ tražila sam inspiraciju u pozitivnim stranama tužno započetih priča. Od prvog stiha inspiracija su mi bili sportaši s invaliditetom koji su toliko uspješni, a za koje se malo zna. Oni pomiču granice i nude sjajne motivacijske priče uz promociju volje i ljudskih mogućnosti. Ova pjesma je odraz optimizma i motivacija za sve one koji misle da ne mogu, a mogu! – rekla je Adrijana.

U spotu su sudjelovali, uspješni paraolimpijac Toni Bošnjaković koji je osvojio više medalja na Svjetskim kupovima i prvenstvima u paratriatlon, parabiatlonu, parabiciklizmu, paraatletici, paraskijanju i nastupio 2020. izvan konkurencije na Prvenstvu Hrvatske za zdrave atletičare u disciplini 100m te osvojio broncu.

Jelena Šišiš, državna prvakinja u stolnom tenisu zadnjih pet godina, osvajačica brojnih medalja s Europskog i Svjetskog prvenstva zajedno sa svojim klubom Synergia iz Samobora te deset godna za redom su viceprvaci države.

Lukrecija Tomušić, aktivna košarkašica iz Rijeke koja je zajedno sa svojim košarkaškim klubom osoba s invaliditetom „Kostrena“ i Hrvatskim Savezom košarke u kolicima dala veliki doprinos u nastajanju spota.

Veliko hvala svim navedenim ljudima i sportašima koji se iz dana u dan bore za sebe i druge u sličnoj situaciji. – dodala je Adrijana.

Za produkciju i montažu spota bio je zadužen Goran Horvatinec iz Plot Twist Produkcije dok kameru i režiju potpisuje Pavao Bobinac.

Ovo je prva suradnja s talentiranim dečkima, ali sigurno ne i posljednja i hvala što su moje zamisli pretočili u jako lijepi vizual. – pohvalila je Adrijana.

Slična pitanja

1 odgovor 246 👀
1 odgovor 357 👀
3 odgovora 468 👀
1 odgovor 246 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.3k pitanja

23.2k odgovora

8.9k komentara

1.7k korisnika

...