Mnogi sakriveni odgovori su sada vraćeni nakon ovog problema.
146 pregleda
Nino Marić u rubrici Muzika i ples od Nino Marić (10.8k bodova)

Kakav je novi spot i pjesma ‘Uz tebe volim se’ od Lane Škrgatić?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+6 glasa
Redakcija od Redakcija (85.9k bodova)
prikazano od Znatko

Lana Škrgatić u novoj pjesmi otkrila ljubav i priznala ‘Uz tebe volim se’

Lana Škrgatić

Lana Škrgatić, kantautorica koja u svim svojim pjesmama daje cijelu sebe i piše iskreno iz srca te sve svoje životne situacije pretoči u stihove i pjesmu, predstavlja novu pjesmu. U novoj pjesmi Lana otkriva ljubav svog života kojoj javno kroz riječi pjesme priznaje…uz tebe volim se.

Posljednje dvije godine Lana je iskoristila maksimalno za sebe i za razliku od ostatka  čovječanstva, pamti je samo po najljepšim stvarima. Započela je samostalnu glazbenu karijeru, prepoznatu i od struke ali i publike, kolega i glazbenih urednika koji su joj dosta skloni i koji vole njene pjesme imati u programima svojih radio postaja. Pronašla je ljubav svog života, kolegu glazbenika Ivana Puža, koji uz Lanu potpisuje aranžmane njenih pjesama, ali i glazbu za ovu novu ‘Uz tebe volim se’.

– Pjesma govori o slobodi, ljubavi koja traje kroz život, iskustva koja se zajedno stječu i osjećaj da se uz partnera mogu ostvariti sve želje. Spot je sniman na nekoliko atraktivnih lokacija uz pomoć divnih suradnika i ljudi. Kroz ove posebne kadrove, pokušali smo približiti ljudima osjećaj slobode, sreće i dugotrajne ljubavi. – rekla je Lana Škrgatić.

Osim toga postavila je svoj glazbeni trio koji uz nju i Ivana, čini Tea Mišković, članica nekadašnje uspješne grupe Luminize.

Video spot za novu pjesmu ‘Uz tebe volim se’ sniman je na lokaciji Zračne luke Rijeka, a za video produkciju zadužen je bio Zdravko Valentin (Studio Valentin). Uloga ljubavnog para u spotu pripala je Maci i Miljenku Paunović.

Slična pitanja

1 odgovor
3 odgovora
Znatko medijski pokriva

NEM Zagreb 2022Središnje mjesto okupljanja producenata, scenarista, produkcijskih kuća, predstavnika FTA televizija, pay TV kanala, streaming servisa te ostalih stvaratelja sadržaja

Zagreb, 07. - 09.12.2022.

ULAZNICA
Znatko medijski pokriva

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023Rijeka, 1. ožujka 2023.
Novigrad (Istra), 3. ožujka 2023.
Split, 15. ožujka 2023.
Zadar, 17. ožujka 2023.
Zagreb, 29. ožujka 2023.

Besplatan ulaz za uzvanike

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

9.6k pitanja

15.2k odgovora

3.4k komentara

1.4k korisnika

...