Nino Marić u rubrici Muzika i ples od Nino Marić

Kakav je novi spot i pjesma ‘Uz tebe volim se’ od Lane Škrgatić?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+7 glasa
Redakcija od Redakcija
prikazano od Znatko

Lana Škrgatić u novoj pjesmi otkrila ljubav i priznala ‘Uz tebe volim se’

Lana Škrgatić

Lana Škrgatić, kantautorica koja u svim svojim pjesmama daje cijelu sebe i piše iskreno iz srca te sve svoje životne situacije pretoči u stihove i pjesmu, predstavlja novu pjesmu. U novoj pjesmi Lana otkriva ljubav svog života kojoj javno kroz riječi pjesme priznaje…uz tebe volim se.

Posljednje dvije godine Lana je iskoristila maksimalno za sebe i za razliku od ostatka  čovječanstva, pamti je samo po najljepšim stvarima. Započela je samostalnu glazbenu karijeru, prepoznatu i od struke ali i publike, kolega i glazbenih urednika koji su joj dosta skloni i koji vole njene pjesme imati u programima svojih radio postaja. Pronašla je ljubav svog života, kolegu glazbenika Ivana Puža, koji uz Lanu potpisuje aranžmane njenih pjesama, ali i glazbu za ovu novu ‘Uz tebe volim se’.

– Pjesma govori o slobodi, ljubavi koja traje kroz život, iskustva koja se zajedno stječu i osjećaj da se uz partnera mogu ostvariti sve želje. Spot je sniman na nekoliko atraktivnih lokacija uz pomoć divnih suradnika i ljudi. Kroz ove posebne kadrove, pokušali smo približiti ljudima osjećaj slobode, sreće i dugotrajne ljubavi. – rekla je Lana Škrgatić.

Osim toga postavila je svoj glazbeni trio koji uz nju i Ivana, čini Tea Mišković, članica nekadašnje uspješne grupe Luminize.

Video spot za novu pjesmu ‘Uz tebe volim se’ sniman je na lokaciji Zračne luke Rijeka, a za video produkciju zadužen je bio Zdravko Valentin (Studio Valentin). Uloga ljubavnog para u spotu pripala je Maci i Miljenku Paunović.

Slična pitanja

3 odgovora 441 👀
1 odgovor 237 👀
1 odgovor 302 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.3k odgovora

8.3k komentara

1.6k korisnika

...