137 pregleda
Marija Miljević u rubrici Muzika i ples od Marija Miljević (10.4k bodova)

Kakva Vam je nova pjesma i spot od Maligani pod nazivom 'Pali s Marsa'?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+5 glasa
Redakcija od Redakcija (144k bodova)
prikazano od Znatko

"Pali s Marsa" - Maligani imaju bombastičnu ljetnu dizalicu za ples

Maligani predstavili novu pjesmu i spot pod nazivom 'Pali s Marsa'.

Iako ovaj mladi band postoji tek tri godine iza sebe imaju pjesme koje na koncertima pjevaju sve generacije. Čini se kao da su stvarno pali s Marsa, jer u kratkom periodu su postali prava atrakcija i miljenici ljepšeg spola, a nema nastupa gdje ih djevojke ne dočekaju u prvim redovima.

Mlada dalmatinsko-zagorska kombinacija povezani od Knina do Ivanca i Novog Marofa svojim pjesmama i nastupima plijene pažnju diljem Hrvatske i Slovenije, a vole ih čak i djeca. Prosjek godina im je dvadesetak godina, a postavu čine pjevač i frontman benda, Kninjanin Daniel Jurković, bubnjar Martin Kozina i gitarist Ivan Ficko iz Ivanca i basist Mihael Toma iz okolice Novog Marofa. 

Producent i autor bend je Nikola Bosilj koji potpisuje glazbu, Nenad Ninčević tekst, a aranžman Branimir Mihaljević za novu pjesmu 'Pali s Marsa'

Veselu, ritmičnu i totalno drugačiju novu pjesmu Maligana prati zanimljivi i dinamičan video spot u režiji Marka Zeljkovića u kojemu se lijepa i simpatična Antonija Bubalo bori s imaginarnim zombijima u Danielovoj glavi dok on svakog muškarca doživljava kao prijetnju čim ju pogleda. Poznati stilist Ivan Friščić zaslužan je i ovaj put za odličan imidž benda. 

- Došlo je vrijeme za novu pjesmu koja je na sliku i priliku benda. Nadam se da ćemo ovim video spotom, koji prikazuje simpatičnu zombi apokalipsu u mojoj glavi, publici izmamiti osmijeh na lice. Maligani rade punom parom i samo čekamo da publici pružimo eksploziju dobre vibre kroz pjesmu i nastupe. Ekipa, vežite se. Padamo s Marsa. - izjavio je pjevač Daniel Jurković.

Mlade Maligane podržavaju diskografske kuće Karpo Media i Croatia Records, a uskoro se ponovo zatvaraju u studio gdje već spremaju nove pjesme za debitantski album kojeg najavljuju za kraj 2022. godine. 

- Nova pjesma Pali s Marsa nosi zaraznu, poletnu energiju koju momci šire i na svojim nastupima. Ova ekipa ima veliki potencijal i vjerujem da će radom i upornošću, nastave li tako, daleko dogurati. Daniel je svojim vokalom dao pjesmi upravo ono što je ona i tražila, a cijeli bend je pokazao da se jako dobro snalaze i u glumačkim ulogama. Drago mi je da je publika prepoznala dosadašnje izdane singlove i da ih pjevaju na koncertima što mi je kao autoru znak da idemo u pravom smjeru. Krajem godine planiramo izdavanje albuma prvijenca, a do tada svi pjevamo i skačemo uz novu bombastičnu ljetnu dizalicu za ples. - Nikola Bosilj, producent benda.

Maligani su početkom ove godine nastupili u Ljubljani u Areni Stožice ispred 12 000 ljudi, a na svojim Facebook i Instagram stranicama najavljuju brojne koncerte ovog ljeta u Ptuju, Varaždinu, Desterniku, Mariboru, Čakovcu itd. 

Ovi simpatični momci imaju jednostavnu poruku za publiku:

"Prepustite se glazbi, ritmu i veselju i uživajte u životu; zapravo, prepustite se Maliganima i na tri minute se zajedno s nama odjavite sa Zemlje i plešite." - poručuju Maligani kroz smijeh.

Slična pitanja

1 odgovor
3 odgovora
1 odgovor
Mia Jelinčić 13.06.2022. pitanje u rubrici Muzika i ples od Mia Jelinčić (2.9k bodova)
1 odgovor
1 odgovor
1 odgovor
Znatko medijski pokriva

Data Science Conference Adria 23

DSC ADRIA 23

Pripremite se za najinovativniju AI konferenciju godine u Adrija regiji!

online, 16. 5. 2023.
Zagreb, 17. i 18. 5. 2023.
Rijeka, 19. 5. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

ST.ART UP 2023

ST.ART UP 2023

& GAME CHANGER AWARDS

Zagreb, 24. - 27. 5. 2023.
Znatko medijski pokriva
Superprodavač 2023
Kako prodavati kupcima budućnosti?

Zagreb, 19. i 20.10.2023.
ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

10.9k pitanja

17.3k odgovora

4.4k komentara

1.4k korisnika

...