110 pregleda
Marija Miha u rubrici Muzika i ples od Marija Miha (10.3k bodova)

Kakva Vam je nova pjesma i spot od Maligani pod nazivom 'Pali s Marsa'?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+5 glasa
Redakcija od Redakcija (113k bodova)
prikazano od Znatko

"Pali s Marsa" - Maligani imaju bombastičnu ljetnu dizalicu za ples

Maligani predstavili novu pjesmu i spot pod nazivom 'Pali s Marsa'.

Iako ovaj mladi band postoji tek tri godine iza sebe imaju pjesme koje na koncertima pjevaju sve generacije. Čini se kao da su stvarno pali s Marsa, jer u kratkom periodu su postali prava atrakcija i miljenici ljepšeg spola, a nema nastupa gdje ih djevojke ne dočekaju u prvim redovima.

Mlada dalmatinsko-zagorska kombinacija povezani od Knina do Ivanca i Novog Marofa svojim pjesmama i nastupima plijene pažnju diljem Hrvatske i Slovenije, a vole ih čak i djeca. Prosjek godina im je dvadesetak godina, a postavu čine pjevač i frontman benda, Kninjanin Daniel Jurković, bubnjar Martin Kozina i gitarist Ivan Ficko iz Ivanca i basist Mihael Toma iz okolice Novog Marofa. 

Producent i autor bend je Nikola Bosilj koji potpisuje glazbu, Nenad Ninčević tekst, a aranžman Branimir Mihaljević za novu pjesmu 'Pali s Marsa'

Veselu, ritmičnu i totalno drugačiju novu pjesmu Maligana prati zanimljivi i dinamičan video spot u režiji Marka Zeljkovića u kojemu se lijepa i simpatična Antonija Bubalo bori s imaginarnim zombijima u Danielovoj glavi dok on svakog muškarca doživljava kao prijetnju čim ju pogleda. Poznati stilist Ivan Friščić zaslužan je i ovaj put za odličan imidž benda. 

- Došlo je vrijeme za novu pjesmu koja je na sliku i priliku benda. Nadam se da ćemo ovim video spotom, koji prikazuje simpatičnu zombi apokalipsu u mojoj glavi, publici izmamiti osmijeh na lice. Maligani rade punom parom i samo čekamo da publici pružimo eksploziju dobre vibre kroz pjesmu i nastupe. Ekipa, vežite se. Padamo s Marsa. - izjavio je pjevač Daniel Jurković.

Mlade Maligane podržavaju diskografske kuće Karpo Media i Croatia Records, a uskoro se ponovo zatvaraju u studio gdje već spremaju nove pjesme za debitantski album kojeg najavljuju za kraj 2022. godine. 

- Nova pjesma Pali s Marsa nosi zaraznu, poletnu energiju koju momci šire i na svojim nastupima. Ova ekipa ima veliki potencijal i vjerujem da će radom i upornošću, nastave li tako, daleko dogurati. Daniel je svojim vokalom dao pjesmi upravo ono što je ona i tražila, a cijeli bend je pokazao da se jako dobro snalaze i u glumačkim ulogama. Drago mi je da je publika prepoznala dosadašnje izdane singlove i da ih pjevaju na koncertima što mi je kao autoru znak da idemo u pravom smjeru. Krajem godine planiramo izdavanje albuma prvijenca, a do tada svi pjevamo i skačemo uz novu bombastičnu ljetnu dizalicu za ples. - Nikola Bosilj, producent benda.

Maligani su početkom ove godine nastupili u Ljubljani u Areni Stožice ispred 12 000 ljudi, a na svojim Facebook i Instagram stranicama najavljuju brojne koncerte ovog ljeta u Ptuju, Varaždinu, Desterniku, Mariboru, Čakovcu itd. 

Ovi simpatični momci imaju jednostavnu poruku za publiku:

"Prepustite se glazbi, ritmu i veselju i uživajte u životu; zapravo, prepustite se Maliganima i na tri minute se zajedno s nama odjavite sa Zemlje i plešite." - poručuju Maligani kroz smijeh.

Slična pitanja

1 odgovor
3 odgovora
1 odgovor
Mia Jelinčić 13.06.2022. pitanje u rubrici Muzika i ples od Mia Jelinčić (2.8k bodova)
1 odgovor
1 odgovor
1 odgovor
Znatko medijski pokriva

Vincekovo 2023

Na blagdan Sv. Vinka obilježava se Vincekovo kada počinje nova vinogradarska godina

Sv. Ivan Zelina, 22.01.2023.

DOĐITE
Znatko medijski pokriva
MONEY MOTION 2023
<< the only FinTech conference you should attend >>

Zagreb, 9. - 10. ožujka 2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023


Rijeka, 1. ožujka 2023.
Novigrad (Istra), 3. ožujka 2023.
Split, 15. ožujka 2023.
Zadar, 17. ožujka 2023.
Zagreb, 29. ožujka 2023.

Besplatan ulaz za uzvanike

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

10.0k pitanja

16.0k odgovora

3.9k komentara

1.4k korisnika

...