134 pregleda
Znatkica u rubrici Muzika i ples od Znatkica

Gdje kod nas će poznata naša violončelistica Ana Rucner ponoviti koncert s kojim je oduševila Kinu?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+5 glasa
Marketing odjel d.o.o. od Marketing odjel d.o.o.
odabran od Znatkica
 
Najbolji odgovor

Ana Rucner za publiku Plava Laguna Croatia Open Umag priprema koncert kojim je oduševila Kinu

Posjetitelji umaškog ATP turnira Plava Laguna Croatia Open Umag 2021 ove će večeri uživati u nastupu poznate hrvatske violončelistice Ane Rucner. Ana će u programu Open Air Music publici premijerno predstaviti poseban koncert kojim je oduševila Kinu. Pri tome, Rucner je izjavila:

‘’Bubnjar Marko Duvnjak i ja pripremamo sjajan show i jedan krasan koncert koji je odlično prihvatila kineska publika, a vjerujem da će se svidjeti i publici u Umagu. Veselim se što sviram u sklopu turnira, inače sam često svirala u Istri i vezana sam uz ljepote ovog dijela Hrvatske. Nažalost, od početka pandemije ovo mi je tek drugi put u Istri i zbog toga me večerašnji kocnert još više veseli. Organizacija je odlična, pravo je zadovoljstvo biti u Umagu i pozivam sve koji mogu doći da nam se pridruže, bit će sjajan koncert.’’

Anin nastup počinje nakon završetka večernjih mečeva, a trajat će sve do 2 sata poslije ponoći. Iako je Ani ovo prvi nastup u sklopu umaškog turnira, ipak otkriva da postoji tajna veza između nje i tenisa.

‘’Kao mala rekreativno bavila tenisom, znala sam satima nabijati lopticom u zid u Maksimiru. Tenis mi nikako nije nepoznat sport, nadam se da ću imati prilike i pogledati neki meč na turniru. Iako su na prvi pogled nespojivi, postoji određena sličnosti između klasičnih glazbenika i profesionalnih sportaša budući da oboje moraju cijeli život usavršavati vještine i odricati se mnogo toga. Definitivno postoji poveznica klasične glazbe i sporta, a to će uvidjeti i publika u Umagu danas.’’ 

Danas se na Plava Laguna Croatia Open Umag igraju mečevi četvrtfinala, a publika ih može gledati s tribina ATP stadiona Goran Ivanišević.

31. izdanje turnira Plava Laguna Croatia Open Umag igra se na terenima Stella Maris Resorta do 25. srpnja. Otvoren je za publiku koja u ograničenom broju može prisustvovati mečevima. U ATP zonu tijekom turnira mogu ući posjetitelji isključivo s digitalnom zelenom COVID potvrdom koju mogu dobiti i testiranjem na testnom mjestu ispred ATP zone, obzirom da testiranja radi laboratorij ovlašten za izdavanje EU digitalnih COVID potvrda. 

Slična pitanja

Znatko medijski pokriva


Zagreb
28. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.6k pitanja

20.0k odgovora

7.1k komentara

1.6k korisnika

...