644 pregleda
Laura Marjanović u rubrici Stanovanje od Laura Marjanović
Imate li preporuke za kupovinu namještaja po pristupačnoj cijeni?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+9 glasa
Darko Međimurec od Darko Međimurec

Kod uređivanja više interijera što klasičnim lokalnim, a što nordijskim stilom koristili smo se u firmi sljedećim povoljnim metodama, pri tome pazeći da cijene budu niske:

  • Ikea - pazite, ima i jeftinih stvari i skupih - web se tu pokazao pregledniji za pronalazak namještaja na akciji nego uživo
  • Bauhaus - određeni izuzetno povoljni kuhinjski i kupaonski elementi, pogotovo all-in-one kuhinja (gornji i donji element)
  • Njuškalo - oglasnik, nevjerojatno uščuvani (rabljeni!) proizvodi po duplo nižim cijenama nego što su kupovne cijene za Ikea, Emezetta, itd; neki ljudi jednostavno imaju mogućnost dostave do Vaše lokacije
  • JYSK - ormarići su povoljni, slike i zidni satovi također
  • Kaufland - postoji dio dućana gdje prodaju "svašta", a tu se nađe korisnog i jeftinog (akcija!) namještaja za kuhinju, kupoanu i vrt
Osim Njuškala, svi nude dostavu do Vaše lokacije za par sto kuna. Najbolje je zato kupiti sve odjednom ako opremate jedan ili više stanova.
Dina Kljajić 07.09. pitanje u rubrici Kupovina od Dina Kljajić
08.09. promjena rubrike od Znatko
Gdje kupiti kvalitetni uredski namještaj?
+5 glasa
Nikolina Šrajbek od Nikolina Šrajbek

Kvalitetan namještaj po pristupačnoj cijeni kupujem u JYSK-u. Po meni su cijene i bez popusta niže nego u nekim drugim trgovinama, a često imaju akcije za određene artikle pa su cijene iznimno pristupačne. Zadovoljna sam i s kvalitetom namještaja, primjerice posjedujem krevet već 3 godine i ne vidim nikakvu razliku u odnosu na prvi dan. Najčešće sam naručivala online pa pokupila proizvod u obližnjoj poslovnici, ali sam jednom prilikom naručila i na kućnu adresu što su jako brzo dostavili (za svega 3 radna dana).

+3 glasa
Matija Kranjčić od Matija Kranjčić
odabran od Laura Marjanović
 
Najbolji odgovor
Oprema stana je jako veliki problem svakome tko se useljava u novokupljeni stan ili tko je željan za malo promjene u dotadašnjem "staromodnome" stanu. Odmah se dolazi do problema organizacije prostora, prostorija i potrebe za različitim vrstama namještaja. Smatram da namještaj, kao osnovni dio stana, ima veliki utjecaj na osobe koje borave u stanu te je zato bitno dobro izabrati. Naravno, želimo izabrati što jeftiniji i isplativiji namještaj, a da nam je po volji. Meni se za to dobrim pokazala IKEA koja u izradi namještaja koristi dobre materijale, koji godinama nakon kupovine drže svoju kvalitetu, a uz nju bih izvdojio i YISK koji se ističe niskim cijenama svojih proizvoda koji također "drže" dugi niz godina.

Slična pitanja

3 odgovora
2 odgovora
3 odgovora
3 odgovora
2 odgovora
7 odgovora
2 odgovora
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.6k pitanja

20.0k odgovora

7.1k komentara

1.6k korisnika

...