Matija Kranjčić u rubrici Turizam i putovanja od
Preporuka dobrih kofera za putovanje avionom?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+9 glasa
Nikolina Šrajbek od

Za sva putovanja, pa tako i avionska, potrebni su koferi te se ljudi svakodnevno pitaju koji kofer bi bio dobar – čvrst, izdržljiv, lijep izgledom, ali opet cijenom prihvatljiv.

Što se tiče odabira kofera za putovanja avionom, vrijedi obratiti pažnju na nekoliko stvari. Najvažnija stvar je činjenica da se na aerodromima često ne pazi puno o koferima putnika. Često se razni koferi nabacuju, međusobno sudaraju te se na taj način stvaraju oštećenja. Upravo zbog toga je isplativije imati platneni kofer jer su platneni koferi izdržljiviji i manje skloni pucanju, za razliku od plastičnih kofera. Naravno, još je važno da kofer ima i kvalitetno izrađene kotačiće i patentni zatvarač.

Ako ste u potrazi za novim i kvalitetnim koferom, preporučujem kofere marke Samsonite. Koferi ove marke mogu se pronaći u trgovinama Maras kojih ima nekoliko u Zagrebu.

Još jedna preporuka je Nama u Ilici u kojoj se mogu pronaći raznorazni koferi za svakoga. 

+4 glasa
Laura Marjanović od
odabran od Matija Kranjčić
 
Najbolji odgovor
Jako kvalitetne putne kofere koji su cjenovno jako pristupačni možete pronaći u trgovinama Pevexa. Ja sam osobno prije par mjeseci našla veliki putni kofer koji ide u prtljažnik aviona. Taj kofer je sa 399,99kn snižen na 199,99kn. Taj kofer je u rozoj boji, ali bio je još jedan u sivo-plavoj boji. Oni uvijek imaju super ponude kofera kao i Pitarosso i trgovina Kik. Svi ti putni koferi su jako čvrsti i izdržljivi. Ako ipak želite izdvojiti više novca koferi marke Samsonite nude veliki izbor boja i veličina kofera. U trgovini Carpisa sam osobno prije par godina kupila manji kofer koji se uopće nije oštetio ili uništio. Mislim da dobar kofer za putovanje avionom ne mora nužno biti najskuplji jer se kod putovanja avionom ti koferi transportiraju i ručno i strojno na razne načine te dolazi do oštećenja, prljanja, a ponekad i pucanja. Stoga mislim da za kofer za putovanje avionom treba izabrati onaj cjenovno prihvatljiv i onaj za kojeg nam nije žao da strada u transportu ili pak da bude izgubljen, ako se radi o prtljazi koja se predaje u spremnik kofera.

Slična pitanja

2 odgovora 3.5k 👀
1 odgovor 433 👀
1 odgovor 284 👀
3 odgovora 580 👀
1 odgovor 351 👀
1 odgovor 369 👀
2 odgovora 504 👀
4 odgovora 398 👀
1 odgovor 192 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.3k pitanja

23.2k odgovora

8.9k komentara

1.7k korisnika

...