Tomislav Gatara u rubrici Odnosi i veze od Tomislav Gatara

Koje romantično putovanje odabrati za Valentinovo?

* povezano sa odgovorom na pitanje: Što kupiti za Valentinovo? (dan zaljubljenih)

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

4 odgovor(a)

+22 glasa
Karla Nikšić od Karla Nikšić
Pozdrav, jako mi se svidjelo Vaše pitanje i drago mi je da želite razveseliti Vašu bolju polovicu pa ću Vam rado dati nekoliko prijedloga.

Ukoliko govorimo o nekom većem putovanju najbolja destinacija je definitivno Pariz poznat kao i grad ljubavi. Večeri u blizini Eiffelovog tornja nitko ne bih mogao odoljeti. Osim toga jednodnevno putovanje u Italiju također bi bilo vrlo privlačno, a i financijski pristupačno.

Ako govorimo o putovanju unutar Hrvatske s obzirom na sve mjere ovo je možda i najidealnija opcija. Uvijek možete otići u veće gradove poput Zagreba ili Splita i ondje napraviti jednodnevni izlet, no loša ideja nikako nije ostati u svom mjestu. Romantična večera uz svijeće također nije loša opcija. Pronađite neki simpatičan restoran prigušenih svjetala i uz dobru hranu i dobro piće te laganu muziku dobar provod je zagarantiran.

Sretno Vam bilo, nadam se da vam je odgovor bio od pomoći.
+19 glasa
Lucija Radić od Lucija Radić
Po meni je predivna Budimpešta stvarno divan grad. Jako lijepo za šetnje i vožnju brodom.U Budimpešti mi se jako svidio Zoo koji je ogroman i jako zabavan.

Drugi super grad je Amsterdam koji isto predivan za šetnje te romantične vožnje biciklom po gradu.

Paris koji je grad ljubavi je predivan i je sigurno prvi za preporučit za Valentinovo  ali ima i drugih gradova koji su isto divni za odvest djevojku.

Disneyland park predivno iskustvo koje mi je isto super za otić.

A ako govorim u Hrvatskoj za Valentinovo je Opatija koja je jako mirna i lijepa.Odmor i šetnje.
+16 glasa
Petra Doležal od Petra Doležal
Meni je idealan Pariz, ne zove se uzalud grad ljubavi. Predivan dvorac Versailles, Eiffelov toranj, Louvre samo su neka mjesta koja možete posjetiti zajedno. Ukoliko uživate u umjetnosti, onda ćete svakako naći nešto po vašem ukusu. S druge strane, u parku Jardin des Tuileris možete vidjeti predivnu prirodu i uživati u neodoljivom pogledu. Svakako bi Vam preporučila kafić Telescope jer je tamo kava odlična. Za najbolji Burger u gradu pobrinuo se- lokal Paris New York. On se nalazi u pariškoj hipsterskoj četvrti. Kako biste bili poput pravih parižana, možete otići do Kanala San Martin i ponijeti sa sobom neko piće te uživati u pogledu i društvu svoga izabranika.Ako ste ljubitelj kroasana, u gradskoj četvrti Marais ga možete pronaći. Bit ćete oduševljeni.
+3 glasa
Marija Hojsak od Marija Hojsak

Za dan zaljubljenih bilo bi najljepše ostaviti sve i sa svojom se boljom polovicom zaputiti negdje gdje ćete biti sami i provesti vrijeme jedan s drugim. 

The Top 2020 Luxury Valentine's Day Destinations

Ako uhvatite nekoliko danas slobodno i nađete dobre ponude možete se zaputiti u neke od zemalja: Francuska, Austrija, Grčka... Evo i OVDJE razloga zašto baš posjetiti te zemlje i što vam one nude za ovaj romantični mjesec. 

S druge strane, uhvatite li par dana slobodno i želite uživati negdje u Hrvatskoj Crno Jaje vam nudi bezbrojne i odlične ponude. Možete se zaputiti u Đurđevac, Opatiju ili Zagreb. 

Također, na stranici daj sve potražite ponude u Sloveniji, Ljubljani, na Lovranu ili se opustite u nekom wellness vikendu. 

Slična pitanja

6 odgovora 621 👀
5 odgovora 695 👀
5 odgovora 5.5k 👀
9 odgovora 848 👀
5 odgovora 1.0k 👀
Margareta Jurisi 01.11.2020. pitanje u rubrici Osobni razvoj od Margareta Jurisi
6 odgovora 1.7k 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.4k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...