75 pregleda
Ana Pilato u rubrici Odnosi i veze od Ana Pilato [Ekstraktivan] (6.1k bodova)

Koje pogodnosti Uber nudi zaljubljenima na Dan zaljubljenih - Valentinovo 2022.?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+3 glasa
Redakcija od Redakcija [Megaktivan] (16.4k bodova)

Uber dijeli 20 premium paketa za proslavu Dana zaljubljenih

Korisnici Ubera u Zagrebu ovog će Valentinova imati priliku na poseban način proslaviti najromantičniji dan u godini. Čak 20 sretnih dobitnika osvojit će ‘Valentinovo Experience paket’ koji uključuje dvije besplatne Uber vožnje i bocu šampanjca kao idealnu opciju za putovanje na romantičnu večeru, u kino ili na neku drugu proslavu Dana zaljubljenih, uz uživanje u šampanjcu sa svojom boljom polovicom. 

Kako se prijaviti?

Kako bi sudjelovali u izvlačenju za ‘Valentinovo Experience paket’ korisnici trebaju unijeti promo kod ‘SPOJ’ te nakon toga realizirati vožnju putem Uber aplikacije između 10. i 12. veljače 2022. Promo kod potrebno je unijeti u odjeljku ‘Wallet - Promocije’, a sretni dobitnici će svoje Uber vožnje moći iskoristiti između 14. i 21. veljače 2022.

Savršena vožnja za zaljubljene

Dobitnici ‘Valentinovo Experience paketa’ uživat će u dvije premium Uber Black vožnje. Riječ je o opciji koja korisnicima omogućuje vožnju u vrhunskim vozilima s profesionalnim vozačima s minimalnom ocjenom od 4,85 zvjezdica.

Uz Uber Black, korisnici mogu uživati u vrhunskom, potpuno prilagođenom iskustvu vožnje s mogućnošću postavljanja vlastitih preferencija oko temperature u vozilu, pomoći s prtljagom, pa čak i razgovora s vozačem. Osim toga, korisnicima je na raspolaganju više vremena do početka vožnje - naknada za čekanje naplaćuje im se nakon 5 minuta, a naknada za otkazivanje nakon 15 minuta.

Za nezaboravno iskustvo Uber je pripremio dodatni poklon – bocu šampanjca za zaljubljene kako bi nazdravili dok uživaju u vožnji.

Uber će nakon izvlačenja kontaktirati sretne dobitnike koji će ovog Valentinova uživati u posebno romantičnoj atmosferi.

Sigurnost na prvom mjestu

Sigurnost i dalje ostaje Uberov prioritet. Tvrtka je vozačima distribuirala higijenske pakete koji sadrže maske,rukavice, dezinfekcijske gelove i sprejeve. Uz to, Uber je usmjerio svoje napore na implementaciju procesa i tehnoloških rješenja u stvarnom vremenu kako bi osigurali odgovorno i sigurno korištenje usluga u svakom trenutku. Među njima je i alat za prepoznavanje objekata koji omogućava Uberovoj aplikaciji da prije početka putovanja utvrdi nose li vozači masku, kao i kontrolni popis unutar aplikacije putem kojeg vozači i korisnici mogu potvrditi da poštuju sve sigurnosne mjere prije spajanja na platformu.

___
Dodatna informacija:
Dobitnici nagradne igre primit će promo kod koji mogu iskoristiti u zamjenu za dvije besplatne vožnje sa sljedećim opcijama u Zagrebu: Uber Black, Uber Comfort, UberX i Uber XL.

Slična pitanja

1 odgovor 7.8k pregleda
5 odgovora 3.0k pregleda

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.4k pitanja

13.6k odgovora

2.8k komentara

1.3k korisnika

...