Ana Pilato u rubrici Odnosi i veze od Ana Pilato

Koje pogodnosti Uber nudi zaljubljenima na Dan zaljubljenih - Valentinovo 2022.?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

–3 glasa
Redakcija od Redakcija
prikazano od Znatko

Uber dijeli 20 premium paketa za proslavu Dana zaljubljenih

Korisnici Ubera u Zagrebu ovog će Valentinova imati priliku na poseban način proslaviti najromantičniji dan u godini. Čak 20 sretnih dobitnika osvojit će ‘Valentinovo Experience paket’ koji uključuje dvije besplatne Uber vožnje i bocu šampanjca kao idealnu opciju za putovanje na romantičnu večeru, u kino ili na neku drugu proslavu Dana zaljubljenih, uz uživanje u šampanjcu sa svojom boljom polovicom. 

Kako se prijaviti?

Kako bi sudjelovali u izvlačenju za ‘Valentinovo Experience paket’ korisnici trebaju unijeti promo kod ‘SPOJ’ te nakon toga realizirati vožnju putem Uber aplikacije između 10. i 12. veljače 2022. Promo kod potrebno je unijeti u odjeljku ‘Wallet - Promocije’, a sretni dobitnici će svoje Uber vožnje moći iskoristiti između 14. i 21. veljače 2022.

Savršena vožnja za zaljubljene

Dobitnici ‘Valentinovo Experience paketa’ uživat će u dvije premium Uber Black vožnje. Riječ je o opciji koja korisnicima omogućuje vožnju u vrhunskim vozilima s profesionalnim vozačima s minimalnom ocjenom od 4,85 zvjezdica.

Uz Uber Black, korisnici mogu uživati u vrhunskom, potpuno prilagođenom iskustvu vožnje s mogućnošću postavljanja vlastitih preferencija oko temperature u vozilu, pomoći s prtljagom, pa čak i razgovora s vozačem. Osim toga, korisnicima je na raspolaganju više vremena do početka vožnje - naknada za čekanje naplaćuje im se nakon 5 minuta, a naknada za otkazivanje nakon 15 minuta.

Za nezaboravno iskustvo Uber je pripremio dodatni poklon – bocu šampanjca za zaljubljene kako bi nazdravili dok uživaju u vožnji.

Uber će nakon izvlačenja kontaktirati sretne dobitnike koji će ovog Valentinova uživati u posebno romantičnoj atmosferi.

Sigurnost na prvom mjestu

Sigurnost i dalje ostaje Uberov prioritet. Tvrtka je vozačima distribuirala higijenske pakete koji sadrže maske,rukavice, dezinfekcijske gelove i sprejeve. Uz to, Uber je usmjerio svoje napore na implementaciju procesa i tehnoloških rješenja u stvarnom vremenu kako bi osigurali odgovorno i sigurno korištenje usluga u svakom trenutku. Među njima je i alat za prepoznavanje objekata koji omogućava Uberovoj aplikaciji da prije početka putovanja utvrdi nose li vozači masku, kao i kontrolni popis unutar aplikacije putem kojeg vozači i korisnici mogu potvrditi da poštuju sve sigurnosne mjere prije spajanja na platformu.

___
Dodatna informacija:
Dobitnici nagradne igre primit će promo kod koji mogu iskoristiti u zamjenu za dvije besplatne vožnje sa sljedećim opcijama u Zagrebu: Uber Black, Uber Comfort, UberX i Uber XL.

Marin Duganđija od Marin Duganđija
....kad je ovo bilo?! Trebalo bi brisati ovakve stare informacije!

Slična pitanja

6 odgovora 621 👀
4 odgovora 340 👀
5 odgovora 695 👀
1 odgovor 8.3k 👀
5 odgovora 1.0k 👀
Margareta Jurisi 01.11.2020. pitanje u rubrici Osobni razvoj od Margareta Jurisi
2 odgovora 561 👀
Sandra Vukov 27.12.2020. pitanje u rubrici Odnosi i veze od Sandra Vukov
2 odgovora 255 👀
5 odgovora 5.5k 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.3k odgovora

8.3k komentara

1.6k korisnika

...