125 pregleda
Ana Pilato u rubrici Odnosi i veze od Ana Pilato (7.8k bodova)

Koje pogodnosti Uber nudi zaljubljenima na Dan zaljubljenih - Valentinovo 2022.?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+3 glasa
Redakcija od Redakcija (115k bodova)
prikazano od Znatko

Uber dijeli 20 premium paketa za proslavu Dana zaljubljenih

Korisnici Ubera u Zagrebu ovog će Valentinova imati priliku na poseban način proslaviti najromantičniji dan u godini. Čak 20 sretnih dobitnika osvojit će ‘Valentinovo Experience paket’ koji uključuje dvije besplatne Uber vožnje i bocu šampanjca kao idealnu opciju za putovanje na romantičnu večeru, u kino ili na neku drugu proslavu Dana zaljubljenih, uz uživanje u šampanjcu sa svojom boljom polovicom. 

Kako se prijaviti?

Kako bi sudjelovali u izvlačenju za ‘Valentinovo Experience paket’ korisnici trebaju unijeti promo kod ‘SPOJ’ te nakon toga realizirati vožnju putem Uber aplikacije između 10. i 12. veljače 2022. Promo kod potrebno je unijeti u odjeljku ‘Wallet - Promocije’, a sretni dobitnici će svoje Uber vožnje moći iskoristiti između 14. i 21. veljače 2022.

Savršena vožnja za zaljubljene

Dobitnici ‘Valentinovo Experience paketa’ uživat će u dvije premium Uber Black vožnje. Riječ je o opciji koja korisnicima omogućuje vožnju u vrhunskim vozilima s profesionalnim vozačima s minimalnom ocjenom od 4,85 zvjezdica.

Uz Uber Black, korisnici mogu uživati u vrhunskom, potpuno prilagođenom iskustvu vožnje s mogućnošću postavljanja vlastitih preferencija oko temperature u vozilu, pomoći s prtljagom, pa čak i razgovora s vozačem. Osim toga, korisnicima je na raspolaganju više vremena do početka vožnje - naknada za čekanje naplaćuje im se nakon 5 minuta, a naknada za otkazivanje nakon 15 minuta.

Za nezaboravno iskustvo Uber je pripremio dodatni poklon – bocu šampanjca za zaljubljene kako bi nazdravili dok uživaju u vožnji.

Uber će nakon izvlačenja kontaktirati sretne dobitnike koji će ovog Valentinova uživati u posebno romantičnoj atmosferi.

Sigurnost na prvom mjestu

Sigurnost i dalje ostaje Uberov prioritet. Tvrtka je vozačima distribuirala higijenske pakete koji sadrže maske,rukavice, dezinfekcijske gelove i sprejeve. Uz to, Uber je usmjerio svoje napore na implementaciju procesa i tehnoloških rješenja u stvarnom vremenu kako bi osigurali odgovorno i sigurno korištenje usluga u svakom trenutku. Među njima je i alat za prepoznavanje objekata koji omogućava Uberovoj aplikaciji da prije početka putovanja utvrdi nose li vozači masku, kao i kontrolni popis unutar aplikacije putem kojeg vozači i korisnici mogu potvrditi da poštuju sve sigurnosne mjere prije spajanja na platformu.

___
Dodatna informacija:
Dobitnici nagradne igre primit će promo kod koji mogu iskoristiti u zamjenu za dvije besplatne vožnje sa sljedećim opcijama u Zagrebu: Uber Black, Uber Comfort, UberX i Uber XL.

Slična pitanja

5 odgovora
Marko Radić 30.03.2016. pitanje u rubrici Odnosi i veze od Marko Radić (8.7k bodova)
3 odgovora
5 odgovora
Sara Adžić 06.02.2022. pitanje u rubrici Odnosi i veze od Sara Adžić (4.2k bodova)
1 odgovor
Ivan Gačić 04.05.2016. pitanje u rubrici Promet i vozila od Ivan Gačić (8.6k bodova)
5 odgovora
Margareta Jurisi 01.11.2020. pitanje u rubrici Osobni razvoj od Margareta Jurisi (897 bodova)
2 odgovora
Sandra Vukov 27.12.2020. pitanje u rubrici Odnosi i veze od Sandra Vukov (19.0k bodova)
Znatko medijski pokriva
MONEY MOTION 2023
<< the only FinTech conference you should attend >>

Zagreb, 9. - 10. ožujka 2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023


Rijeka, 1. ožujka 2023.
Novigrad (Istra), 3. ožujka 2023.
Split, 15. ožujka 2023.
Zadar, 17. ožujka 2023.
Zagreb, 29. ožujka 2023.

Besplatan ulaz za uzvanike

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

10.1k pitanja

16.1k odgovora

3.9k komentara

1.4k korisnika

...