192 pregleda
Sandra u rubrici Odnosi i veze od Sandra [Ekstraktivan] (8.1k bodova)
uređen od Sandra
Što bi za vas bila duga veza? Koliko je trajanje veze koja je duga?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+10 glasa
Lucija 333 od Lucija 333 [Aktivan] (272 bodova)
Sve je stvar koliko se slažete s osobom i kako "kliknete" na prvu. S nekim s kim vam je lijepo vrijeme prolazi brzo i prebrzo. A dok ste s nekim tek toliko da niste sami sporo sve prolazi. Mislim da se nakon 2 godine veze se moze reci da je duga veza. Mozda već i nakon godine i pola, ali mislim da manje od toga ne, zapravo je to stvar od osobe do osobe i kako tko shvaća pojam "duga veza". Evo moje neko mišljenje.
Tomislav Gatara 12.05.2021. pitanje u rubrici Odnosi i veze od Tomislav Gatara [Superaktivan] (3.1k bodova) Kako odrediti što je kratka veza?
+2 glasa
Ružica Perić od Ružica Perić [Megaktivan] (12.0k bodova)
Mislim da ne postoji vremenski period za koji se može reći da je veza duga, odnosno kratka. Mislim da na to više utječu ostali kriteriji, kao što je planiranje budućnosti zajedno, kupovanje zajedničkog stana ili automobila, zasnivanje obitelji i slične velike stvari koje gradimo kroz život. Ukoliko ste u vezi s osobom s kojom dijelite apsolutno sve, od novca, imovine pa do tajni i problema mislim da se ta veza može smatrati ozbiljnom i to joj daje neku važnost. Poznajem ljude koji su u vezi bili i po 6-7 godina, ali ništa od navedenog nisu dijelili. Za njihovu vezu možemo reći da je duga, ali to ne znači da je bila išta 'dublja' od veze koja traje svega 6-7 mjeseci. Svatko ima neki svoj ritam kojim želi graditi suživot sa svojim partnerom, stoga mislim da doista nema prave brojke kojima neku vezu možemo nazvati dugom.

Slična pitanjaFuture in Compliance

Role of GDPR and Compliance in Business

online, 27. svibnja 2022.
Kupi ulaznicu!

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.1k pitanja

13.2k odgovora

2.7k komentara

1.3k korisnika

...