99 pregleda
Ana Pilato u rubrici Sport i rekreacija od Ana Pilato [Ekstraktivan] (6.1k bodova)

Tko su pobjednici teniskog turnira „Memorijal Slavoj Greblo“?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+4 glasa
Redakcija od Redakcija [Megaktivan] (14.5k bodova)

U napetoj završnici 36. izdanja međunarodnog teniskog turnira za djevojčice i dječake do 12 godina „Memorijal Slavoj Greblo“, koji se i ove godine održao na terenima teniskog centra Petalon u Vrsaru, slavio je Jou-George Gnjidić iz Hrvatske, svladavši pritom Dragos Mihai Mone (Rumunjska) s rezultatom 7/5 6/4, dok je u ženskoj kategoriji slavila Rebecca Malmstrom iz Švedske, koja je u finalu porazila Zoju Peternel (Slovenija) rezultatom 6/2 6/4. Oba pobjednika su do finala došli izvrsnom igrom i vještinom, a za svoj su uspjeh primili i pobjednički pehar.

Već dobro poznati turnir iz kalendara Tennis Europea prvog ranga i ove je godine okupio 250 igrača s pratnjom iz 25 zemalja. Turnir se 2021. godine održavao od 25. rujna do 2. listopada.  Svake godine ovaj teniski turnir donosi pregršt iznenađenja s teniskih terena, zahvaljujući mladim i talentiranim tenisačima iz mnogih zemalja, koji odmjeravaju svoju snagu i vještinu. Ove godine se isto tako jasno moglo vidjeti kako je pred mnogim mladim sudionicima ovog sporta blistava teniska karijera s još mnogo uspjeha i radosti.

Za organizaciju turnira pobrinuli su se teniski klub Galeb, hotelijerska kompanija Maistra i Turističke zajednice općine Vrsar kako bi sudionicima turnira omogućili sve što je potrebno za najbolje rezultate.

Da turnir zaista i jest uspješan govori i činjenica sa su tu svojevremeno zaigrali i neki od najpoznatijih hrvatskih teniskih zvijezda današnjice poput Gorana Ivaniševića, Ivana Ljubičića te Borne Ćorića.

Vrsar i Rovinj već su dobro poznati među europskom teniskom elitom. Zahvaljujući kvalitetnoj infrastrukturi i uvijek dostupnoj opremi za treniranje, gradovi su domaćini teniskih događanja tijekom čitave godine, a blaga mediteranska klima idealna je za pripreme igrača prije natjecanja.

Tijekom boravka u jednom od hotelskih smještaja ili apartmana, svi će sudionici kušati vrhunsku gastronomiju istarskog kraja, ali i ono najbolje od svjetske gastronomije. Sportska ponuda u Rovinju i Vrsaru kontinuirano se nadograđuje i obogaćuje kako bi se tenisačima, profesionalnim i amaterskim, ponudili što bolji uvjeti priprema, ali i sudjelovanje na raznim turnirima.

Slična pitanja

Znatko medijski pokriva

Međunarodna konferencija za digitalne dizajnere i developere

Labin, 23.-24.09.2022.

PROGRAM | PRIJAVA
Znatko medijski pokriva

CRO commerce 2022


Najnoviji eCommerce trendovi na četvrtoj CRO commerce konferenciji u organizaciji trgovaca

Zagreb, 07.10.2022.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

‘ko?VA! Konferencija VIRTUALNI ASISTENT


Prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije

Zagreb, 21.10.2022.

Ulaznice putem ENTRIO sustava

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

9.2k pitanja

14.6k odgovora

3.2k komentara

1.4k korisnika

...