187 pregleda
Mia Jelinčić u rubrici Djeca i roditeljstvo od Mia Jelinčić (2.8k bodova)

Tko su pobjednici XIV. državnog natjecanja vatrogasne mladeži RH u Čakovcu 2022. godine? 

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+7 glasa
Redakcija od Redakcija (114k bodova)
prikazano od Znatko

Održano XIV. državno natjecanje vatrogasne mladeži Republike Hrvatske u Čakovcu

Četrnaesto po redu državno natjecanje vatrogasne mladeži Republike Hrvatske održano je 4. lipnja 2022. na stadionu Sportsko-rekreacijskog centra Mladost u Čakovcu.

U organizaciji Hrvatske vatrogasne zajednice, a uz domaćinstvo Vatrogasne zajednice Međimurske županije, natjecanje je okupilo 1200 pripadnika vatrogasne mladeži, voditelja i vatrogasnih sudaca iz Hrvatske raspoređenih u 94 odjeljenja, te goste iz Slovenije i Mađarske.

Odjeljenja su na natjecanju nastupila u disciplinama vježba s preprekama i štafetom, a najbolje rezultate su pokazala odjeljenja u kategoriji mladež muška: DVD Ribnica, DVD San Marino i DVD Krištanovec. U kategoriji mladež ženska najbolji je DVD Nuštar, slijedi DVD Ostrna te DVD Ribnica. U kategoriji Gosti mladež muška prvo mjesto je osvojio PGD Drenov Grič – Lesno Brdo, a slijedi ga PGD Mavčiće dok je u kategoriji Gosti mladež ženska prvo mjesto zauzeo PGD Andraž Nad Polzelo, a drugo Tuzoltok LETENYE

Svečanom zatvaranju natjecanja su prisustvovali izaslanik predsjednik Hrvatskog sabora i predsjednik Predsjedništva HVZ-a Ante Sanader, glavni vatrogasni zapovjednik Slavko Tucaković, zamjenik Predsjedništva HVZ i zapovjednik VZŽ Istarske Dino Kozlevac, župan Međimurske županije Matija Posavec, predsjednik i v.d. zapovjednika Vatrogasne zajednice županije Međimurske Mario Medved i Robert Meglić.

“Bitan segment u radu hrvatskih vatrogasaca su natjecanja vatrogasne mladeži, od lokalne do državne razine,” kazao je zapovjednik Tucaković i dodao kako vatrogasci na ovaj način osiguravaju buduće kadrove. ”Izuzetno mi je drago što smo se nakon dvije teške godine koje su obilježili pandemija i potresi, konačno okupili kako bi izabrali najbolje među vama. Hvala sudcima i svima koji su danas bili s nama, a osobito hvala vama dragi natjecatelji, kao i vašim roditeljima i trenerima” - rekao je glavni vatrogasni zapovjednik Slavko Tucaković na zatvaranju natjecanja i čestitao na odličnoj organizaciji i rezultatima.

Temeljem postignutih rezultata najbolje ekipe steći će pravo nastupa na međunarodnom natjecanju vatrogasaca koje će se održati u srpnju 2022. godine u Celju.

Slična pitanja

1 odgovor
1 odgovor
Znatko medijski pokriva
MONEY MOTION 2023
<< the only FinTech conference you should attend >>

Zagreb, 9. - 10. ožujka 2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023


Rijeka, 1. ožujka 2023.
Novigrad (Istra), 3. ožujka 2023.
Split, 15. ožujka 2023.
Zadar, 17. ožujka 2023.
Zagreb, 29. ožujka 2023.

Besplatan ulaz za uzvanike

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

10.1k pitanja

16.0k odgovora

3.9k komentara

1.4k korisnika

...