88 pregleda
Mia Jelinčić u rubrici Djeca i roditeljstvo od Mia Jelinčić [Superaktivan] (2.2k bodova)

Tko su pobjednici XIV. državnog natjecanja vatrogasne mladeži RH u Čakovcu 2022. godine? 

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+7 glasa
Redakcija od Redakcija [Turboaktivan] (28.0k bodova)

Održano XIV. državno natjecanje vatrogasne mladeži Republike Hrvatske u Čakovcu

Četrnaesto po redu državno natjecanje vatrogasne mladeži Republike Hrvatske održano je 4. lipnja 2022. na stadionu Sportsko-rekreacijskog centra Mladost u Čakovcu.

U organizaciji Hrvatske vatrogasne zajednice, a uz domaćinstvo Vatrogasne zajednice Međimurske županije, natjecanje je okupilo 1200 pripadnika vatrogasne mladeži, voditelja i vatrogasnih sudaca iz Hrvatske raspoređenih u 94 odjeljenja, te goste iz Slovenije i Mađarske.

Odjeljenja su na natjecanju nastupila u disciplinama vježba s preprekama i štafetom, a najbolje rezultate su pokazala odjeljenja u kategoriji mladež muška: DVD Ribnica, DVD San Marino i DVD Krištanovec. U kategoriji mladež ženska najbolji je DVD Nuštar, slijedi DVD Ostrna te DVD Ribnica. U kategoriji Gosti mladež muška prvo mjesto je osvojio PGD Drenov Grič – Lesno Brdo, a slijedi ga PGD Mavčiće dok je u kategoriji Gosti mladež ženska prvo mjesto zauzeo PGD Andraž Nad Polzelo, a drugo Tuzoltok LETENYE

Svečanom zatvaranju natjecanja su prisustvovali izaslanik predsjednik Hrvatskog sabora i predsjednik Predsjedništva HVZ-a Ante Sanader, glavni vatrogasni zapovjednik Slavko Tucaković, zamjenik Predsjedništva HVZ i zapovjednik VZŽ Istarske Dino Kozlevac, župan Međimurske županije Matija Posavec, predsjednik i v.d. zapovjednika Vatrogasne zajednice županije Međimurske Mario Medved i Robert Meglić.

“Bitan segment u radu hrvatskih vatrogasaca su natjecanja vatrogasne mladeži, od lokalne do državne razine,” kazao je zapovjednik Tucaković i dodao kako vatrogasci na ovaj način osiguravaju buduće kadrove. ”Izuzetno mi je drago što smo se nakon dvije teške godine koje su obilježili pandemija i potresi, konačno okupili kako bi izabrali najbolje među vama. Hvala sudcima i svima koji su danas bili s nama, a osobito hvala vama dragi natjecatelji, kao i vašim roditeljima i trenerima” - rekao je glavni vatrogasni zapovjednik Slavko Tucaković na zatvaranju natjecanja i čestitao na odličnoj organizaciji i rezultatima.

Temeljem postignutih rezultata najbolje ekipe steći će pravo nastupa na međunarodnom natjecanju vatrogasaca koje će se održati u srpnju 2022. godine u Celju.

Slična pitanja


Prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije.

Zagreb, 21.10.2022.

Ulaznice putem ENTRIO sustava

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.8k pitanja

14.1k odgovora

3.0k komentara

1.4k korisnika

...