210 pregleda
Mia Jelinčić u rubrici Kompanije i karijere od Mia Jelinčić

Koliko je puta Philip Morris Zagreb osvojio Certifikat Poslodavac Partner do 2022. godine? 

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+3 glasa
Redakcija od Redakcija
prikazano od Znatko

Philip Morris Zagreb osmi put zaredom osvojio prestižni Certifikat Poslodavac Partner

Philip Morris Zagreb d.o.o. osmu je godinu zaredom osvojio prestižni Certifikat Poslodavac Partner. Proces certifikacije razlikovao se od dosadašnjih i odvijao se prema novoj metodologiji Employee Life Cycle koja obuhvaća procjenu kompanije u sljedećim područjima: privlačenje i zaposlenje, uvođenje i razvoj, uključenost i inspiracija, transformacija i rast, zadržavanje i dobrobit, odlazak, umirovljenje i povratak, a u čijem je središtu HR strateško savjetovanje.

Certifikat Poslodavac Partner za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima dodjeljuje tvrtka SELECTIO s misijom promoviranja kvalitetnog upravljanja zaposlenicima. Philip Morris Zagreb još je jednom dokazao uspješnost svoje strategije iz područja ljudskih resursa, a prestižni Certifikat Poslodavac Partner uručio im je Aleksandar Zemunić, član Uprave tvrtke SELECTIO.

„Dobiti certifikat Poslodavac Partner osmu godinu zaredom osobito je značajno u kontekstu transformacije cijele industrije koju Philip Morris International predvodi i na globalnoj razini. Drago nam je što je Philip Morris Zagreb prepoznat kao kompanija koja cijeni i ulaže u svoje zaposlenike jer smo svjesni kako su upravo njihova predanost, znanje i motivacija ključ uspjeha naše kompanije. Ovom prilikom bih i zahvalila svim svojim kolegama što čine Philip Morris Zagreb sjajnim mjestom za rad“, rekla je Anita Letica, predsjednica Uprave Philip Morris Zagreba.

„Iza nas su dvije godine u kojima smo imali globalnu pandemiju i izazove koje ona donosi te sam ponosan na naše zaposlenike koji su dali sve od sebe da i naš rad od kuće bude pozitivno iskustvo za sve te time donese veliku promjenu načina rada. Također, naša kompanija dobitnik je i Equal Salary certifikata, čiji smo jedini nositelj u Hrvatskoj od 2018.g., a koji potvrđuje jednakost plaća za muškarce i žene koji rade na istim poslovima. Ovi certifikati dolaze kao potvrda da je strategija ulaganja u ljude i stavljanja ljudi na prvo mjesto zapravo jedini izbor za svakog poslodavca kojem je stalo do uspjeha“, izjavio je Marin Mlinarić, član Uprave Philip Morris Zagreba.

Certifikat Poslodavac Partner dodjeljuje se već 17 godina te je do sada u njemu sudjelovalo više od 150 organizacija u regiji. Trenutno je 56 nositelja Certifikata u Hrvatskoj, Albaniji, Austriji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Kosovu, Makedoniji, Rusiji, Sloveniji i Srbiji. Projekt Certifikat Poslodavac Partner podržavaju generalni pokrovitelj portal MojPosao i medijski pokrovitelj poslovni tjednik Lider. Više o projektu Certifikat Poslodavac Partner pronađite na stranici projekta EmployerPartner – EmployerPartner.

Slična pitanja

Znatko medijski pokriva


Zagreb
28. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.6k pitanja

20.0k odgovora

7.1k komentara

1.6k korisnika

...