Mnogi sakriveni odgovori su sada vraćeni nakon ovog problema.
182 pregleda
Marina Polić u rubrici Zdravlje i medicina od Marina Polić (1.7k bodova)

Kako reagira naše (ljudsko) tijelo na 5G zračenje?

* povezano sa odgovorom na pitanje: Zašto je 5G mreža opasna?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+6 glasa
Marija Smiljan od Marija Smiljan (2.5k bodova)
uređen od Marija Smiljan

Jedva sa čekala da tako nešto pita netko i ovdje! :) Odgovor je da znastvenici, liječnici, organizacije za zaštitu okoliša i građani hitno pozivaju na zaustavljanje implementacije 5G mreže (mreža pete generacije). Uključujući 5G iz svemirskih satelita. Razlog tome je što će 5G zračenje masovno povećati izloženost ljudskog tijela radio-frekvencijskom (RF) zračenju, povrh zračenja koje već emitiraju već implementiranje telekomunikacijske mreže 2G, 3G i 4G. To RF zračenje ima određenu energiju kojom utječu na zdrav rad našeg tijela. 

Kad se čovjek, kao elektromagnetsko biće, nađe u elektromagnetskom polju koje stvara bežični telekomunikacijski sustav kroz RF spektar zračenja, dolazi do međudjelovanja elektromagnetskih polja - onog od čovjeka i onog od telekomunikacijskog sustava.

Uz učinak zagrijavanja tkiva, RF zračenje u našem tijelu može potaknuti čitav niz drugih procesa koji ne pogoduju nekome tko želi živjeti zdravim načinom života. 

Osim trenutne izloženosti određenom zračenju, vrlo je važno i trajanje izlaganja RF zračenju. Jer iz trajnijih i kontinuiranih izlaganja proizlaze kumulativni učinci čije posljedice se ne mogu predvidjeti. 

Npr. po stopi smrtnosti od malignih bolesti, Hrvatska je među deset vodećih u svijetu, a broj oboljelih je u stalnom porastu. :(

RF zračenje je dokazano da je štetno za ljude i okoliš. Dakle, na ljudsko tijelo koje na njega ne reagira dobro. Uvođenje 5G mreža predstavlja pokus nad čovječanstvom i životinjskim i biljnim svijetom planete Zemlje koje se prema međunarodnom pravu definira kao - zločin!

Danas preko 10.000 znanstvenih studija ukazuje na zdravstvene rizike od postojećeg elektromagnetskog zračenja.

Što možete učiniti? Potražite peticije na internetu u kojima možete sudjelovati kako bi zaustavili ovaj štetan utjecaj 5G zračenja na ljudsko tijelo. Npr. https://www.5gspaceappeal.org/

Brojni gradovi i pokrajine na svijetu već su zaustavili uvođenje 5G tehnologije (npr. u Italiji 600 gradova i općina, u Grčkoj, Belgiji, Irskoj, Švicarskoj, Njemačkoj, Engleskoj, Australiji, Americi, Kanadi, ... U Hrvatskoj su to jedino učinili gradovi Hvar i Biograd na moru. :) Dodala bi još i uvaženu ministricu zaštite okoliša u Bruxelles Celine Fremault koja je zabranila primjenu 5G tehnologije stavljajući tako zdravstvenu sigurnost građana iznad profita. :) Svjetlih primjera spašavanja svijeta ima svugdje, pa zašto ga ne bi bilo više i kod nas?

Slična pitanja

1 odgovor
1 odgovor
1 odgovor
1 odgovor
Marina Polić 10.11.2021. pitanje u rubrici Tehnologija od Marina Polić (1.7k bodova)
1 odgovor
Znatko medijski pokriva

NEM Zagreb 2022Središnje mjesto okupljanja producenata, scenarista, produkcijskih kuća, predstavnika FTA televizija, pay TV kanala, streaming servisa te ostalih stvaratelja sadržaja

Zagreb, 07. - 09.12.2022.

ULAZNICA
Znatko medijski pokriva

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023Rijeka, 1. ožujka 2023.
Novigrad (Istra), 3. ožujka 2023.
Split, 15. ožujka 2023.
Zadar, 17. ožujka 2023.
Zagreb, 29. ožujka 2023.

Besplatan ulaz za uzvanike

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

9.6k pitanja

15.2k odgovora

3.4k komentara

1.4k korisnika

...