248 pregleda
Marina Polić u rubrici Zdravlje i medicina od Marina Polić (3.5k bodova)

Kako reagira naše (ljudsko) tijelo na 5G zračenje?

* povezano sa odgovorom na pitanje: Zašto je 5G mreža opasna?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+6 glasa
Marija Smiljan od Marija Smiljan (3.8k bodova)
uređen od Marija Smiljan

Jedva sa čekala da tako nešto pita netko i ovdje! :) Odgovor je da znastvenici, liječnici, organizacije za zaštitu okoliša i građani hitno pozivaju na zaustavljanje implementacije 5G mreže (mreža pete generacije). Uključujući 5G iz svemirskih satelita. Razlog tome je što će 5G zračenje masovno povećati izloženost ljudskog tijela radio-frekvencijskom (RF) zračenju, povrh zračenja koje već emitiraju već implementiranje telekomunikacijske mreže 2G, 3G i 4G. To RF zračenje ima određenu energiju kojom utječu na zdrav rad našeg tijela. 

Kad se čovjek, kao elektromagnetsko biće, nađe u elektromagnetskom polju koje stvara bežični telekomunikacijski sustav kroz RF spektar zračenja, dolazi do međudjelovanja elektromagnetskih polja - onog od čovjeka i onog od telekomunikacijskog sustava.

Uz učinak zagrijavanja tkiva, RF zračenje u našem tijelu može potaknuti čitav niz drugih procesa koji ne pogoduju nekome tko želi živjeti zdravim načinom života. 

Osim trenutne izloženosti određenom zračenju, vrlo je važno i trajanje izlaganja RF zračenju. Jer iz trajnijih i kontinuiranih izlaganja proizlaze kumulativni učinci čije posljedice se ne mogu predvidjeti. 

Npr. po stopi smrtnosti od malignih bolesti, Hrvatska je među deset vodećih u svijetu, a broj oboljelih je u stalnom porastu. :(

RF zračenje je dokazano da je štetno za ljude i okoliš. Dakle, na ljudsko tijelo koje na njega ne reagira dobro. Uvođenje 5G mreža predstavlja pokus nad čovječanstvom i životinjskim i biljnim svijetom planete Zemlje koje se prema međunarodnom pravu definira kao - zločin!

Danas preko 10.000 znanstvenih studija ukazuje na zdravstvene rizike od postojećeg elektromagnetskog zračenja.

Što možete učiniti? Potražite peticije na internetu u kojima možete sudjelovati kako bi zaustavili ovaj štetan utjecaj 5G zračenja na ljudsko tijelo. Npr. https://www.5gspaceappeal.org/

Brojni gradovi i pokrajine na svijetu već su zaustavili uvođenje 5G tehnologije (npr. u Italiji 600 gradova i općina, u Grčkoj, Belgiji, Irskoj, Švicarskoj, Njemačkoj, Engleskoj, Australiji, Americi, Kanadi, ... U Hrvatskoj su to jedino učinili gradovi Hvar i Biograd na moru. :) Dodala bi još i uvaženu ministricu zaštite okoliša u Bruxelles Celine Fremault koja je zabranila primjenu 5G tehnologije stavljajući tako zdravstvenu sigurnost građana iznad profita. :) Svjetlih primjera spašavanja svijeta ima svugdje, pa zašto ga ne bi bilo više i kod nas?

Slična pitanja

2 odgovora
1 odgovor
Ivan Gačić 28.02.2022. pitanje u rubrici Zdravlje i medicina od Ivan Gačić (8.7k bodova)
1 odgovor
1 odgovor
Marina Polić 10.11.2021. pitanje u rubrici Tehnologija od Marina Polić (3.5k bodova)
2 odgovora
Monika Kiris 14.10.2022. pitanje u rubrici Internet od Monika Kiris (11.4k bodova)
1 odgovor
Nino Marić 22.06.2022. pitanje u rubrici Mobitel od Nino Marić (15.8k bodova)
1 odgovor
Znatko medijski pokriva
Superprodavač 2023
Kako prodavati kupcima budućnosti?

Zagreb, 19. i 20.10.2023.
ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

11.0k pitanja

17.4k odgovora

4.5k komentara

1.4k korisnika

...