113 pregleda
Valentina Lukić u rubrici Odnosi i veze od Valentina Lukić [Početnik] (7 bodova)
Tko je pravi prijatelj?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+7 glasa
Lea Schmidt od Lea Schmidt [Proaktivan] (697 bodova)

Poštovani,

Pravi prijatelj je osoba koja je uvijek uz tebe. To je osoba koja ti pruži ruku kad god padneš. On podmeće svoja leđa kako bi ti ublažio pad. Uvijek je tu kao podrška i kao tvoje ohrabrenje. Kad god si u krivu, neće ti lagati i reći da radiš pravu stvar nego će ti reći kako to nije uredu. Tvoje snove, pa čak i one koji su možda nerealni, će uvijek podržavati.

 Pravi prijatelj je osoba koja će ti dati vjetar u leđa i natjerati te da činiš stvari koje nikad ne bi učinio. Takvu osobu smatraš svojom obitelji, iako niste iste krvi. Jednu obitelj dobiješ po rođenju, ali drugu si sam stvaraš. Pravi prijatelj ti neće raditi iza leđa. Kad god osjeća da nešto nije kako treba između vas, doći će ti i priznati u lice. Sve probleme ćete moći riješiti razgovorom. Naravno, da može doći do svađa i prepirki, ali to će biti slatke male svađe kojima ćete pokazivati kako vam je stalo.

 Neće postojati problem koji nećete moći riješiti. To je osoba kojoj možeš reći sve tajne bez straha da će nekom reći. S tom osobom možeš biti potpuno ona osoba koja jesi i ne moraš ništa skrivati. Pravi prijatelj će u vaš odnos ulagati podjednako kao i vi. Bit će tu da služi kao rame za plakanje i kada treba skakati od sreće. On će biti razlog tvog smješkanja od uha do uha. 

Tu osobu ćeš htjeti uz sebe u svim situacijama. Ta osoba nikada neće dopustiti da se osjećaš loše niti će te pokušati povrijediti. Nikada te neće namjerno povrijediti ili zapostaviti. Pravi prijatelj će biti tu da te lavovski brani i da ne da na tebe.

Nadam se da vam je ovo pomoglo.

+4 glasa
Petra Doležal od Petra Doležal [Superaktivan] (3.7k bodova)
Pravi prijatelj je onaj koji te bezuvjetno poštuje, koji je iskren prema tebi i koji je uvijek tu za tebe. On se veseli tvojoj sreći baš kao što se veseli i vlastitoj. Nije ti prijatelj iz koristi, nego zato što te cijeni, poštuje i voli. Vaša "prijateljska veza" nije toksična, nego iskrena. Pravi prijatelj u današnje vrijeme zaista vrijedi kao suho zlato. To je osoba na koju se uvijek možeš osloniti, za koju znaš da te neće ostaviti na cjedilu. Osoba koja te neće ogovarati iza leđa, sve nesuglasice koje imate rješavat ćete iskreno i s poštovanjem.

Slična pitanja

2 odgovora 281 pregleda
3 odgovora 239 pregleda
2 odgovora 164 pregleda
Sandra 03.01.2021. pitanje u rubrici Politika od Sandra [Ekstraktivan] (8.6k bodova)
1 odgovor 170 pregleda
1 odgovor 171 pregleda
2 odgovora 327 pregleda
Sandra 27.12.2020. pitanje u rubrici Razno od Sandra [Ekstraktivan] (8.6k bodova)
2 odgovora 222 pregleda
3 odgovora 165 pregleda
3 odgovora 149 pregleda
6 odgovora 730 pregleda

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.5k pitanja

13.7k odgovora

2.8k komentara

1.3k korisnika

...