79 pregleda
Helena D. u rubrici Odnosi i veze od Helena D. [Početnik] (13 bodova)
uređen od Redakcija
Bok svima, imam jedan problem i ne znam sto da radim. Najbolji prijatelj me pozvao da slavim Novu s njim, na početku 12 mjeseca i u međuvremenu mi je rekao da za Novu godinu ipak nece biti tu u nasem gradu nego ide u drugi grad, no frendica iz razreda mi je rekla da ga je vidjela taj dan za Novu ovdje u nasem gradu dok je čekala prijevoz, ona je uvjerena u to da je to stoposto bio on. Ja i moj najbolji prijatelj smo prijatelji vec 5 godina i ne vjerujem da bi mi napravio tako nesto, ne vjerujem da je on takva osoba, a s druge strane ne vjerujem da bi ta cura izmislila to sto mi je rekla. Oboje znaju da mrzim laganje. Moje pitanje je sto da napravim? Kom da vjerujem? I također da napomenem moj najbolji prijatelj mi je nakon Nove poslao sliku iz tog grada u kojem je bio, i ja sam zivjela tamo prije i znam prepoznati taj grad. Hvala svima koji pomognu.

P. S. Ako je bitno svi troje smo gimnazijalci, frendica i ja smo treći razred, a on je godinu dana mlađi od nas. Hvala svima koji pomognu.

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+7 glasa
Lucija Radić od Lucija Radić [Superaktivan] (1.5k bodova)
Bok žao mi je zbog situacije ali ja bi na tvom mjestu prvo sjela i razgovarala iskreno sa prijateljem i razjasnila situaciju.Pet godina prijateljstva i tebi i njemu znaci tako da nevjerujem da bi te isao povrijedit.Moje misljenje je stvarno da sjednes i porazgovarat sa prijateljem bez ikakvih predrasuda i icega ,reci sta se desilo.Objasni kako to tebi izgleda i sto si cula,pitaj dali je istina.Vjerovatno ce ti reci istinu a ako kasnije saznas suprotno onda nije ni vrjedan uopce tvog nerviranja.
Helena D. od Helena D. [Početnik] (13 bodova)
Hvala puno, napraviti cu tako, i moje misljenje je bilo isto da napravim to jer sam uvjerena da on ne bi to isao napraviti.

Lijep pozdrav i puno hvala.

Slična pitanja

2 odgovora 100 pregleda
2 odgovora 279 pregleda


Future in Compliance

Role of GDPR and Compliance in Business

online, 27. svibnja 2022.
Kupi ulaznicu!

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.1k pitanja

13.2k odgovora

2.6k komentara

1.3k korisnika

...