342 pregleda
Tomislav Gatara u rubrici Odnosi i veze od Tomislav Gatara [Superaktivan] (3.2k bodova)

Nama dečkima (mnogima koje znam) je najgora noćna mora kada nas cura koja nam se sviđa ubaci u tzv. frend zonu. OK, super je biti frend i sve to, ali tebe ne zanima samo to s njom, ti bi htio više. Iako mi dečki imamo drugi cilj, često ili ponekad znamo upasti u tu zamku - frend zonu - i dobijemo prijateljicu. Opet, nema ništa loše u tome, ali to nam nije cilj. I sad... kako dalje? Mnogi završe u toj zoni i svašta se izrodi iz toga - nekad dobro, nekad ne.

Ne govorim da prijateljstvu ne treba dati šansu... Ali ovdje govorim o situaciji kada nam to nije cilj. Kako ne upasti u frend zonu ili kako se izvući iz nje i u konačnici zavesti frendicu?

P.S. Cilj ne mora nužno biti samo PSP već i veza.

* povezano sa odgovorom na pitanje: Kako zavesti ženu da bude luda zamnom?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+8 glasa
Ivana Steković od Ivana Steković [Megaktivan] (18.4k bodova)
odabran od Tomislav Gatara
 
Najbolji odgovor
Ako neka cura razgovara s tobom u vezi svojih ljubavnih problema,dečkiju i ti joj daješ savjete i slušaš time joj samo daješ do znanja da ste frend zone. A govoreći joj da te ne zanima ili da s tobom ne može pričati o tome znači da želiš više od samog prijateljstva. Ako te cura s kojom si prijatelj ne vidi kao nešto više onda toga neće ni biti. Žensko sam,znam.

Ili tu nju pitaj za savjet i mišljenje u vezi neke druge cure. I pozorno prati njenu reakciju i njezin savjet. Ako je učini ljubomornom može biti nešto više,ako ne onda će te nastaviti tretirati kao frenda.

Ali ima dosta situacija kad kroz neko vrijeme najbolji prijatelji završe u vezi. Što više provodiš vremena s njom to ćeš joj što više ući pod kožu.

Male stvari usrećuju čovijeka. S time ti hoću reći da je slušaš i pratiš što voli,što želi. I time je svaki dan sitnicama usrečiš.

Najbolji savjet ti je da je odvedeš negdje gdje ćete biti sami i kažeš da želiš nešto više od prijateljstva.
Ivan Gačić od Ivan Gačić [Ekstraktivan] (7.0k bodova)
haha! eto tomislave, kad ti žensko ovako iskreno odgovori onda imaš najvjerodostojniji mogući odgovor. nema dalje!
Tomislav Gatara od Tomislav Gatara [Superaktivan] (3.2k bodova)
Op! Op! Op! Zanimljiv i nadasve koristan odgovor.
Tomislav Gatara od Tomislav Gatara [Superaktivan] (3.2k bodova)
Iako moram priznati kad kažeš "...da je slušaš i pratiš što voli,što želi." u biti sam upravo u tome vidio mnoge koji su zaglavili u frend zoni. A oni koji nisu bili tako brižni ispali su fatalni za žene. Tako da ne znam koliko bi se tu složio. U tom detalju. Ovo na početku što kažeš - to mi je jako zanimljivo. Moram priznati.

Slična pitanja

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.4k pitanja

13.6k odgovora

2.8k komentara

1.3k korisnika

...