Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+7 glasa
Redakcija od Redakcija [Turboaktivan] (31.0k bodova)

Širenje kruga prijatelja uz pomoć Female Speed Friendinga

Iza projekta Female Speed Friending stoji pet organizatorica, mladih, poduzetnih žena koje je povezala komunikacija, ljubav prema eventima, druženjima, kreativnosti i podizanju svijesti i vrijednosti o ženskim prijateljstvima.

Riječ je o događaju koji okuplja veći broj žena na istom mjestu, potpuno nepoznatih, različitih priča i karaktera. Zasnovan je na konceptu brzih spojeva (eng. speed date), ali umjesto partnera upoznajete nova buduća poznanstva, prijateljice, družite se i pri tom je dobra zabava zagarantirana.

Iako ih prate i sudjeluju na eventu žene svih dobnih skupina, u najvećem broju su to žene u dobi od 25 do 35 godina. Svrstane su u kategoriju mlađih, samostalnih zaposlenih žena. Zastupljena su sva zanimanja, ali većinom su to žene poduzetnice, freelancerice, žene koje rade u marketingu, IT-u, računovodstvu te pravnim i administrativnim zanimanjima.

Na društvenim profilima uspjele su skupiti preko 3000 pratiteljica i taj broj konstantno raste. Do sada je organizirano pet Female Speed Friending događaja, za koje je zaprimljeno više od 350 prijava za sudjelovanje i ugostile su preko 250 žena.

Mediji su iskazali veliki interes: RTL direkt je snimio prilog o događaju, a imale su i intervju na Otvorenom radiju. O njima su pisali svi bitniji portali u Hrvatskoj (Journal.hr, Žena.hr, Živim.hr, Zadovoljna.hr, Miss7 itd.)
1. Živim - Naša novinarka je isprobala novi koncept speed datinga i umjesto frajera je
našla nešto puno bolje... (gloria.hr)

2. Novi hit je u zadnje vrijeme postalo sklapanje prijateljstva na brzaka: Jeste li čuli za
speed friending? - RTL VIJESTI

Trenutno rade na organizaciji Female Speed Friendinga vol.6, koji će se održati 11.6.2022. u Zagrebu, i u potrazi su za prostorom. Održali su iznimno uspješan business speed connecting na Eventfestu, koji je održan 19. i 20. svibnja, 2022. u Wespa prostoru. Također, s velikim zadovoljstvom ističu kako su osvojile LOLs award za NAJevent 2021. godine.

Marina Baričanec od Marina Baričanec [Superaktivan] (4.1k bodova)
Kad dolazite u Slavonski Brod?

Slična pitanja

6 odgovora 791 pregleda

Prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije.

Zagreb, 21.10.2022.

Ulaznice putem ENTRIO sustava

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.8k pitanja

14.2k odgovora

3.0k komentara

1.4k korisnika

...