Tomislav Gatara u rubrici Odnosi i veze od Tomislav Gatara

Nama dečkima (mnogima koje znam) je najgora noćna mora kada nas cura koja nam se sviđa ubaci u tzv. frend zonu. OK, super je biti frend i sve to, ali tebe ne zanima samo to s njom, ti bi htio više. Iako mi dečki imamo drugi cilj, često ili ponekad znamo upasti u tu zamku - frend zonu - i dobijemo prijateljicu. Opet, nema ništa loše u tome, ali to nam nije cilj. I sad... kako dalje? Mnogi završe u toj zoni i svašta se izrodi iz toga - nekad dobro, nekad ne.

Ne govorim da prijateljstvu ne treba dati šansu... Ali ovdje govorim o situaciji kada nam to nije cilj. Kako ne upasti u frend zonu ili kako se izvući iz nje i u konačnici zavesti frendicu?

P.S. Cilj ne mora nužno biti samo PSP već i veza.

* povezano sa odgovorom na pitanje: Kako zavesti ženu da bude luda zamnom?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+13 glasa
Ivana Steković od Ivana Steković
odabran od Tomislav Gatara
 
Najbolji odgovor
Ako neka cura razgovara s tobom u vezi svojih ljubavnih problema,dečkiju i ti joj daješ savjete i slušaš time joj samo daješ do znanja da ste frend zone. A govoreći joj da te ne zanima ili da s tobom ne može pričati o tome znači da želiš više od samog prijateljstva. Ako te cura s kojom si prijatelj ne vidi kao nešto više onda toga neće ni biti. Žensko sam,znam.

Ili tu nju pitaj za savjet i mišljenje u vezi neke druge cure. I pozorno prati njenu reakciju i njezin savjet. Ako je učini ljubomornom može biti nešto više,ako ne onda će te nastaviti tretirati kao frenda.

Ali ima dosta situacija kad kroz neko vrijeme najbolji prijatelji završe u vezi. Što više provodiš vremena s njom to ćeš joj što više ući pod kožu.

Male stvari usrećuju čovijeka. S time ti hoću reći da je slušaš i pratiš što voli,što želi. I time je svaki dan sitnicama usrečiš.

Najbolji savjet ti je da je odvedeš negdje gdje ćete biti sami i kažeš da želiš nešto više od prijateljstva.
Ivan Gačić od Ivan Gačić
haha! eto tomislave, kad ti žensko ovako iskreno odgovori onda imaš najvjerodostojniji mogući odgovor. nema dalje! ;)
Tomislav Gatara od Tomislav Gatara
Op! Op! Op! Zanimljiv i nadasve koristan odgovor.
Tomislav Gatara od Tomislav Gatara
Iako moram priznati kad kažeš "...da je slušaš i pratiš što voli,što želi." u biti sam upravo u tome vidio mnoge koji su zaglavili u frend zoni. A oni koji nisu bili tako brižni ispali su fatalni za žene. Tako da ne znam koliko bi se tu složio. U tom detalju. Ovo na početku što kažeš - to mi je jako zanimljivo. Moram priznati.
+5 glasa
Lucija Radić od Lucija Radić
Iz frend zone je ponekad tesko izaci al ako budes duze provodio vrijeme sa njom ne direktno odma nasamo vec i u drustvo samo bitno da sto vise izlazite i vise razgovarate svakodnevno i o dobrim i losim stvarima da ona dode do tog stadija da onak kad ima nes dobro reci ili lose da ti budes ta osoba kojoj se javljaj e sad ak ima decka onda nista al ak nema i ako ti se zali na to kako je bio ****** kako je bio uzasan reci i sam sto bi vjerovatno i napravio da ima bolji i da ce doci drugi neko jer i hoce a da bi to bio ti moras jo nekako dati znak

Ja joj nebi rekla da si zaljubljen u nju jer ona bi ostala znjunjena i zatečena i nebi znala mozda kako raigirat

Ja bi pustila da ide svojim tokom sa vise izlaženja vise malih čokoladica kao neki znak paznje nekog ubrano cvijeća kao isto znake paznje mozda poziv u kino ili tako nesto

Sve u svemu ja ti zelim puno srece samo nemoj napadno al nemoj ni odustat sve ce doci jednom
Marin Duganđija od Marin Duganđija
Koliko znam, odlazak u friendly zonu je nepovratno izgubljena ljubavna veza. Ovo čekanje je najčešće uzalud. Gubljenje vremena a tim malim znakovima pažnje. Govorim iz vlastitog iskustva.

Slična pitanja

3 odgovora 1.3k 👀
3 odgovora 791 👀
Ana Primorac 10.11.2021. pitanje u rubrici Odnosi i veze od Ana Primorac
4 odgovora 3.3k 👀
1 odgovor 411 👀
1 odgovor 336 👀
1 odgovor 981 👀
Tomislav Gatara 12.07.2021. pitanje u rubrici Odnosi i veze od Tomislav Gatara
4 odgovora 775 👀
5 odgovora 765 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.4k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...