Helena D. u rubrici Odnosi i veze od Helena D.
uređen od Redakcija
Bok svima, imam jedan problem i ne znam sto da radim. Najbolji prijatelj me pozvao da slavim Novu s njim, na početku 12 mjeseca i u međuvremenu mi je rekao da za Novu godinu ipak nece biti tu u nasem gradu nego ide u drugi grad, no frendica iz razreda mi je rekla da ga je vidjela taj dan za Novu ovdje u nasem gradu dok je čekala prijevoz, ona je uvjerena u to da je to stoposto bio on. Ja i moj najbolji prijatelj smo prijatelji vec 5 godina i ne vjerujem da bi mi napravio tako nesto, ne vjerujem da je on takva osoba, a s druge strane ne vjerujem da bi ta cura izmislila to sto mi je rekla. Oboje znaju da mrzim laganje. Moje pitanje je sto da napravim? Kom da vjerujem? I također da napomenem moj najbolji prijatelj mi je nakon Nove poslao sliku iz tog grada u kojem je bio, i ja sam zivjela tamo prije i znam prepoznati taj grad. Hvala svima koji pomognu.

P. S. Ako je bitno svi troje smo gimnazijalci, frendica i ja smo treći razred, a on je godinu dana mlađi od nas. Hvala svima koji pomognu.

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+11 glasa
Lucija Radić od Lucija Radić
Bok žao mi je zbog situacije ali ja bi na tvom mjestu prvo sjela i razgovarala iskreno sa prijateljem i razjasnila situaciju.Pet godina prijateljstva i tebi i njemu znaci tako da nevjerujem da bi te isao povrijedit.Moje misljenje je stvarno da sjednes i porazgovarat sa prijateljem bez ikakvih predrasuda i icega ,reci sta se desilo.Objasni kako to tebi izgleda i sto si cula,pitaj dali je istina.Vjerovatno ce ti reci istinu a ako kasnije saznas suprotno onda nije ni vrjedan uopce tvog nerviranja.
Helena D. od Helena D.
Hvala puno, napraviti cu tako, i moje misljenje je bilo isto da napravim to jer sam uvjerena da on ne bi to isao napraviti.

Lijep pozdrav i puno hvala.

Slična pitanja

7 odgovora 702 👀
Valentina Lukić 18.11.2021. pitanje u rubrici Odnosi i veze od Valentina Lukić
3 odgovora 2.1k 👀
Zoran Jurić 28.12.2015. pitanje u rubrici Zabava od Zoran Jurić
2 odgovora 244 👀
1 odgovor 336 👀
2 odgovora 1.8k 👀
Tomislav Gatara 30.11.2021. pitanje u rubrici Odnosi i veze od Tomislav Gatara
1 odgovor 411 👀
3 odgovora 396 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.4k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...