194 pregleda
Marija Miljević u rubrici Promet i vozila od Marija Miljević (10.3k bodova)

Da li je Bolt osigurao korisnike svojih električnih romobila kod Allianz osiguranja?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+4 glasa
Redakcija od Redakcija (115k bodova)
prikazano od Znatko

Sigurnost vozača na romobilu na prvom mjestu

Bolt i Allianz Partners osiguravaju korisnike električnih romobila na 26 tržišta, a od sada i u Hrvatskoj

Osiguranje će biti dostupno i vozačima romobila u Hrvatskoj u kojoj je usluga najma Bolt električnih romobila dostupna u tri grada – Rijeci, Osijeku i Varaždinu.

Program osiguranja vozača romobila koji su pokrenuli Bolt i Allianz korisnicima Boltovih električnih romobila osiguravaju dvije vrste osiguranja:

  1. osiguranje od osobne nezgode i
  2. osiguranje od opće odgovornosti.

Vodeća europska superplatforma i najveći pružatelj usluga mikromobilnosti u Europi te sestrinska kompanija jednog od vodećih svjetskih osiguravatelja i društava za upravljanje imovinom osiguravat će vozače romobila na čak 26 tržišta, a među kojima je i Hrvatska.

Program uključuje osiguranje od nezgoda i osiguranje opće odgovornosti do kojih može doći za vrijeme korištenja Bolt električnih romobila. Naknada za osiguranje uključena je u naknadu korištenja romobila, a spomenuti program već je uveden u Norvešku, Portugal, Francusku i Švedsku. Tijekom sljedećih mjeseci nastavit će se uvoditi na svih 26 europskih tržišta na kojima su Boltovi električni romobili prisutni.

„U Boltu smo posvećeni tome da naši električni romobili budu što sigurniji, stoga kontinuirano ulažemo i podižemo razinu sigurnosti mikromobilnosti. Trenutno radimo na nekoliko sigurnosnih značajki koje će dodatno zaštititi vozače električnih romobila i ostale sudionike u prometu. Suradnja s Allianz Partnersom pomaže nam osigurati sigurnosnu mrežu potrebnu korisnicima električnih romobila u užurbanim urbanim sredinama gdje je njihov broj i najveći.”

...izjavio je Ivan Begović, Country Manager za mikromobilnost za Bolt Hrvatska i Slovenija, izrazivši zadovoljstvo što hrvatskim ulicama prometuje čak 550 romobila te što sve više gradova pokazuje interes za uvođenjem ove usluge.

Također, Michael Maicher, voditelj nove mobilnosti za globalna strateška partnerstva u tvrtki Allianz Partners je rekao:

„Budući da je Allianz jedan od pokretača budućnosti urbanog prijevoza i nove mobilnosti, iznimno smo ponosni što smo ojačali i proširili partnerstvo partnerstvo s jednom od najbrže rastućih platformi za mobilnost u Europi”, „Uzbuđeni smo što ćemo u suradnji s Boltom razvijati budućnost prijevoza i veselimo se i proširenju Allianzove ponude osiguranja mikro mobilnosti na nova tržišta.“

Osim uvođenja osiguranja tijekom vožnje električnih romobila, Bolt provodi i niz drugih aktivnosti koje imaju za cilj doprinijeti sigurnosti u prometu. Uz Dan sigurne vožnje, edukacije o pravilnom korištenju romobila, Bolt je nedavno dogovorio suradnju i s Hrvatskim savezom slijepih te u samu aplikaciju uveo Safety Toolkit čime se dodatno doprinosi sigurnosti na cestama i naglašava poštivanje svih sudionika u prometu.

Slična pitanja

1 odgovor
Marija Miljević 30.11.2021. pitanje u rubrici Financije od Marija Miljević (10.3k bodova)
1 odgovor
Ivan Gačić 14.07.2021. pitanje u rubrici Promet i vozila od Ivan Gačić (8.6k bodova)
1 odgovor
Monika Kiris 25.07.2022. pitanje u rubrici Promet i vozila od Monika Kiris (7.4k bodova)
1 odgovor
1 odgovor
2 odgovora
Znatko medijski pokriva
MONEY MOTION 2023
<< the only FinTech conference you should attend >>

Zagreb, 9. - 10. ožujka 2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023


Rijeka, 1. ožujka 2023.
Novigrad (Istra), 3. ožujka 2023.
Split, 15. ožujka 2023.
Zadar, 17. ožujka 2023.
Zagreb, 29. ožujka 2023.

Besplatan ulaz za uzvanike

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

10.1k pitanja

16.1k odgovora

3.9k komentara

1.4k korisnika

...