101 pregleda
Nino Marić u rubrici Sport i rekreacija od Nino Marić [Ekstraktivan] (6.1k bodova)

Kada će se održati IRONMAN utrka u Hrvatskoj?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+5 glasa
Redakcija od Redakcija [Megaktivan] (17.1k bodova)

Hrvatska će sljedeće godine biti domaćinom Plava Laguna IRONMAN® 70.3® Poreč koji će se održati 16. listopada 2022. godine.

Ironman 70.3 označava distancu u miljama koju sportaši trebaju proći u plivanju, bicikliranju i trčanju, a start i cilj su planirani u Zelena Resortu.

„Nakon dva uspješna izdanja Plava Laguna 5150 Triatlona sljedeće godine ćemo u Istri, na Poreštini u našem Zelena Resortu doživjeti Ironman 70.3, te tako dovesti brend Ironman u Hrvatsku! Milijun natjecatelja godišnje završe utrku pod brendom Ironman, web stranica Ironman.com ima godišnje preko 30 milijardi posjeta. To nam govori da će ovaj event biti veliki promotor Poreča, Istre i Hrvatske. Veliko nam je zadovoljstvo činjenica da se suradnja produbila te da Ironman ekipa ima puno povjerenje da će naš tim sjajno organizirati i 70.3“, ističe Dragan Pujas, predsjednik Uprave Plave Lagune.

Direktor HTZ-a Kristjan Staničić istaknuo je važnost dolaska ovakvih brendiranih sportskih događanja u Hrvatsku, kao i činjenicu da Hrvatska time dobiva na popularnosti, dodatnoj vidljivosti i kvaliteti turističke ponude.

Slična pitanja

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.5k pitanja

13.7k odgovora

2.8k komentara

1.3k korisnika

...