169 pregleda
Ana Pilato u rubrici Tehnologija od Ana Pilato

Kakav je hibridni pametni sat Garmin Vívomove Sport s pravim kazaljkama i skrivenim zaslonom na dodir?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+6 glasa
Redakcija od Redakcija
prikazano od Znatko

Elegantni vívomove Sport hibridni pametni sat iz Garmina bezvremenski je spoj mode i funkcije

Dodatak liniji vívomove kombinira tradicionalni izgled analognog sata sa zdravljem, fitnessom i funkcijama pametnog sata

Vívomove Sport hibridni pametni sat s pravim kazaljkama koje otkucavaju i pomiču se kako bi otkrile skriveni zaslon osjetljiv na dodir. Dizajniran za one koji traže moderan način da ostanu povezani dok prate svoje zdravlje i kondiciju, vívomove Sport ima cijeli paket alata za zdravlje i wellness, uključujući praćenje razine energije Body Battery, cjelodnevno praćenje stresa, napredno praćenje sna, ugrađene sportske aplikacije s povezanim GPS-om i još mnogo toga. Nove jedinstvene boje čine vívomove Sport vrhunskim wellness dodatkom po pristupačnoj preporučenoj cijeni od 1180,00 kn.

Stil sa zaokretom

Vívomove Sport izgleda kao tradicionalni sat s osnovnim elementima pametnog sata. Dizajniran je s pravim kazaljkama na satovima koji otkucavaju i skrivenim zaslonom koji se pojavljuje samo kada je potrebno. Interakcija sa zaslonom osjetljivim na dodir, a ruke se dinamički odmiču.

Inspiriran trendom luksuzne udobnosti, vívomove Sport ima silikonski remen i brojčanik sata koji su usklađeni u toplim bojama i nježno zelenom koja podsjeća na sofisticiranu wellness estetiku. Profinjeni metalni naglašeni detalji dodaju dimenziju i daju uglađen, suvremeni dojam. Izrazite se i odaberite prilagođene kombinacije boja uz Vaš sat na vaš način.

Zdravlje i wellness

Bolje upoznajte svoje tijelo uz širok raspon alata koji koriste vodeće Garmin zdravstvene funkcije za dobrobit cijelog tijela.

 • vívomove Sport pruža uvid u zdravstvenu svijest praćenjem disanja, razine kisika u krvi1, stresa, naprednog spavanja (s fazama spavanja), bilježenja hidratacije i 24/7 otkucaja srca (s korisničkim upozorenjima za visoka ili niska očitanja)2.

 • Praćenje energije Body Battery pokazuje trenutnu razinu energije tijela što može pomoći pri planiranju treninga, velikih događaja i razumijevanju kada je vrijeme za usporavanje.

 • Funkcije zdravlja žena, uključujući praćenje menstrualnog ciklusa i praćenje trudnoće, podržavaju žene tijekom svake faze reproduktivnog ciklusa s mogućnošću bilježenja simptoma uz druge podatke o zdravlju i stanju u aplikaciji Garmin Connect.

 • Aktivnosti disanja vode korisnika kroz opuštajući niz udisaja i zadržavanja za usredotočenost i ublažavanje stresa.

Fit i sport

Kao što mu ime sugerira, vívomove Sport jednako je dobar izbor za teretanu kao i za izlazak u grad s prijateljima, a uključuje niz funkcija koje omogućuju aktivan stil života.

 • Uključuje ugrađene sportske aplikacije za jogu, snagu, pilates, kardio, traku za trčanje, biciklizam i još mnogo toga.

 • Povezuje se s GPS-om kompatibilnog pametnog telefona radi preciznog praćenja udaljenosti i tempa tijekom šetnji na otvorenom, trčanja i vožnje biciklom.

 • Pratite aktivnost tijekom dana s brojanjem koraka, sagorjelim kalorijama, intenzivnim minutama i još mnogo toga.

 • Sigurnosne funkcije i funkcije praćenja šalju poruku s korisnikovom lokacijom njihovim kontaktima za hitne slučajeve3 pružajući im osjećaj bezbrižnosti kada su vani.

Svakodnevno nošenje

Jedinstveni hibridni dizajn Vívomove Sporta omogućuje korisnicima da diskretno ostanu povezani kada su upareni s kompatibilnim pametnim telefonom.

 • Trajanje baterije do 5 dana u načinu rada pametnog sata s do još jednog dana u načinu rada kao sat (samo kazaljke).

 • Pametne obavijesti za dolazne pozive, tekstne poruke, ažuriranja društvenih medija i upozorenja. Korisnici Android-a mogu odgovarati na poruke. Pogledajte što dan nosi s namjenskim zaslonom kalendara.

 • Podaci o zdravlju i fitnessu žive na jednom mjestu u aplikaciji Garmin Connect gdje se korisnici mogu povezati, natjecati i dijeliti.

 • Vívomove Sport se može koristiti s Android ili Apple pametnim telefonima.

Vívomove Sport ima preporučenu maloprodajnu cijenu od 1180,00 kn i dostupan je u trgovinama.

Za više informacija posjetite https://www.garmin.com/hr-HR/p/742133.

___
1 Ovo nije medicinski proizvod i nije namijenjen za upotrebu u dijagnostici ili praćenju bilo kojeg medicinskog stanja; pogledajte Garmin.com/ataccuracy. Pulse Ox nije dostupan u svim zemljama.

2 Pogledajte Garmin.com/ataccuracy

3 Kada je uparen s kompatibilnim pametnim telefonom . Za zahtjeve i ograničenja sigurnosnih i značajki praćenja pogledajte Garmin.com/safety.

Slična pitanja

1 odgovor
1 odgovor
Ana Pilato 19.01.2022. pitanje u rubrici Tehnologija od Ana Pilato
1 odgovor
Znatko medijski pokriva
TEHNOLOŠKA SENZACIJA GODINE

Zagreb
12. 10. 2023.

KUPI ULAZNICE
Znatko medijski pokriva
Engage in a new social, business and technological revolution

Zagreb
19. i 20. 10. 2023.

KUPI ULAZNICU
Znatko medijski pokriva

Kako prodavati kupcima budućnosti?

Zagreb, 19. i 20.10.2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Powered by Intersec

Ljubljana
25. i 26. 10. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.0k pitanja

19.0k odgovora

6.1k komentara

1.5k korisnika

...