87 pregleda
Ana Pilato u rubrici Tehnologija od Ana Pilato [Ekstraktivan] (6.1k bodova)

Kakvi su pametni satovi 'Garmin Fenix 7' i 'Garmin Epix'?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+10 glasa
Redakcija od Redakcija [Turboaktivan] (27.8k bodova)

Garmin nam je predstavio novu Garmin Fenix 7 seriju te novi pametni sat Germin Epix.

Garmin Fenix 7 serija sljedeća je generacija vodeće linije GPS pametnih satova poboljšanih solarnom energijom, unaprijeđenih kako bi pomogli sportašima i avanturistima u ostvarivanju najboljih rezultata. Namijenjena za poboljšanje atletskih postignuća iz dana u dan, serija Fēnix 7 poboljšava pouzdano sučelje s 5 tipki sa zaslonom posebno osjetljivim na dodir, dodaje inovativne funkcije treninga za nove korisnike, višepojasno pozicioniranje i mapiranje više kontinenata.

Uz napredno solarno punjenje za produljeno trajanje baterije, korisnici mogu uživati u više vremena za avanturu između punjenja.


Garmin Epix, vrhunski je multisport pametni sat s jakim AMOLED zaslonom. Izrađen s lećom od safira i titanijskim okvirom, Epix izgleda jednako dobro u sali za sastanke kao i u teretani. A uz do 16 dana trajanja baterije, korisnici se mogu osloniti na Epix 24 sata dnevno kako bi pratili svoje spavanje i razinu energije, oborili vlastiti rekord ili trenirali za sljedeću veliku avanturu. Opremljen funkcijama za praćenje zdravlja, aktivnosti i naprednim funkcijama treninga te pametnim obavijestima. 

Epix pomaže sportašima da maksimalno iskoriste svaki trenutak.

Ana Pilato 19.01. pitanje u rubrici Tehnologija od Ana Pilato [Ekstraktivan] (6.1k bodova) Kakav je pametni sat Garmin Epix?
Ana Pilato 19.01. pitanje u rubrici Tehnologija od Ana Pilato [Ekstraktivan] (6.1k bodova) Kako vam se čine pametni satovi iz serije 'Garmin Fenix 7'?

Slična pitanja


Prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije.

Zagreb, 21.10.2022.

Ulaznice putem ENTRIO sustava

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.7k pitanja

14.1k odgovora

3.0k komentara

1.4k korisnika

...