Ana Pilato u rubrici Odjeća i obuća od Ana Pilato

Koje modne stilove nam donosi proljeće-ljeto 2022.?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

5 odgovor(a)

+17 glasa
Ivana Steković od Ivana Steković
odabran od Ana Pilato
 
Najbolji odgovor

Trend / modni stilovi proljeće - ljeto 2022 godine

Haljine u neutralnim,pastelnim, i jakim bojama,te cvjetne haljine. - Djeluju elegantno,prikladne su za različite prilike.

Ako pratite novosti u svijetu mode,sigurno ste čuli da je hit boja ove godine prema odabiru Pantonea - Instituta za boje plavo-ljubičasta. Very Peri koja simbolizira žilavost i vjeru u budućnost. 

Kombinacije uz ove boje trend su ove godine. A to su: nježna lila,kanarinski žuta,vruča-tamna ljubičasta,mistična nebesko plava i slana karamela - bež.

Lepršavi materijali,moda 70-tih,bijele ili bež kombinacije…

+14 glasa
Redakcija od Redakcija
prikazano od Znatko

Poprilično smo uzbuđeni jer proljeće donosi neke zaboravljene stilove koje smo obožavali, a evo i nekoliko top prijedloga s Answear-a

U proljeću zaista ima nešto posebno čarobno - jesu li to duži dani, sve više sunca ili buđenje prirode? U svakom slučaju, stiglo je vrijeme da sive trenirke za "po doma" tamo i ostavimo te objeručke prigrlimo svijet veselih tonova, šarenih uzoraka, lepršavih i udobnih materijala. Zaigranosti proljeća možemo se veseliti svaki dan, baš kao i slaviti dolazak sve ljepših dana. Donosimo nekoliko savjeta glavnog modnog savjetnika za Answear Łukasza Witekuza, koji je posjetio sve vodeće modne revije svijeta i najavio trendove za sezonu proljeće-ljeto.

Svijetle boje, poput limeta zelene ili mango crvene donijet će novu, svježu i svima prijeko potrebnu energiju. Zimskom razdoblju uz ove boje reći ćemo “Doviđenja!”, a na vama je da odlučite samo još hoće li to biti statement odjevni predmet koji dominira outfitom, kao što je haljina ili jakna, ili ćete posegnuti za detaljima, kao što su nakit ili torbica.

  • https ://answear.hr/p/suknja-tommy-jeans-boja-zelena-165301
  • https ://answear.hr/p/haljina-victoria-beckham-boja-crvena-mini-oversize-534579

Osjećate li newstalgiu? Pop-rock i minimalistički stilovi 90-ih vraćaju se na velika vrata. Vjerujemo kako vam već na spomen ovog razdoblja polako počinju odzvanjati dobro poznati taktovi, a tijelom struje ritmovi brojnih glazbenih hitova. Uz Answear svoj glazbeni stil s lakoćom pretočite u modnu priču i u proljeće zakoračite poput pop-rock princeze: u haljini s čipkom, oversized kožnoj jakni i mokasinama s platformom.

  • https ://answear.hr/p/hlace-answear-lab-za-zene-boja-crna-trapez-visoki-struk-534742
  • https ://answear.hr/p/mokasinke-aldo-kahlow-za-zene-boja-crna-s-platformom-533290

Još jedno modno-glazbeno desetljeće nam se vraća na velika vrata! Ove godine imamo priliku prisjetiti se zabavnih i neobičnih kombinacija koje smo obožavali: male torbe, velike naušnice, traper i bogatstvo uzoraka koji su obilježili 2000-te nikada nisu izgledali bolje. Uz par ključnih komada vaše modno proljeće bit će šareno, veselo i s pregršt kombinacija.

  • https ://answear.hr/p/haljina-for-love-lemons-boja-ruzicasta-475211
  • https ://answear.hr/p/pamucni-sesir-lee-pamucni-530055

Disco, disco, disco - već sam izgovor ove riječi donosi entuzijazam i prebacuje nas u plesno raspoloženje. Još kad vidite kakve sve top komade možete pronaći na Answear-u, razmišljat ćete samo o tome gdje ih jedva čekate pokazati. Vrijeme je za haljine sa šljokicama, sjajne topove, srebrne hlače i torbice i da, vrijeme je da pokažete kako vam dobro stoje.

  • https ://answear.hr/p/tajice-allsaints-za-zene-boja-srebrna-521085
  • https ://answear.hr/p/suknja-karl-lagerfeld-boja-srebrna-midi-siri-se-prema-dolje-529502

Uz nježne pastelne tonove i top dizajn i odlazak na posao, u trgovinu ili šetnju možete pretvoriti u šetnju modnom pistom. Zašto bi svakodnevica bila obična i pomalo dosadna? Zaogrnite se nijansama lavande i žute koje vladaju modnim svijetom i na Answear-u potražite kardigane, veste, tenisice i druge komade u hit bojama sezone.

  • https ://answear.hr/p/cipele-steve-madden-match-boja-zuta-530337
  • https ://answear.hr/p/kardigan-guess-zenski-boja-ljubicasta-521171

Sigurni smo da ćete među ovim stilovima pronaći nešto za sebe i osjećati se snažno i samouvjereno baš svaki dan.

Istražite ponudu Answear-a, pronađite komade koje ćete obožavati i uživajte u proljetnoj sezoni. Odbacite sivilo, poigrajte se modom i samouvjereno uživajte u svakom danu.

+10 glasa
Marija Miljević od Marija Miljević

Slavimo prvi dan proljeća

Vrijeme je da se svi lagano probudimo iz zimskog sna, raspremimo ormar od tamnih boja i prepustimo se proljeću koje stiže. Hrvatska influencerica i Deichmann blogerica Matea Miljan Rafaj priznaje da je već zavirila u trgovine kako bi doznala što će se to nositi ovog proljeća, kakva je ponuda, ali i kakve su cijene. I kako kaže, neće nam biti dosadno.

Ulice će biti pune razigranih i veselih kombinacija, baš kako i Matea voli. Boje ponovno dominiraju, a najviše zelena, plava i roza. Hit boja ove sezone je zelena, a našla se i u njezinim kombinacijama. Za prvi dan proljeća odabrala je sandale koje bi jako brzo mogle postati nešto što morate imati.

Elegantni model u zelenoj boji jednostavno ne može izgledati loše. Zelene sandale uvijek se mogu kombinirati s neutralnim tonovima. Bijelo odijelo, traperice i sportska majica ili proljetna haljina, na sve izgledaju odlično. Treba samo odabrati boju koju jednostavno kombinirate.

Mnoge djevojke još uvijek se nisu odvažile na nešto upadljivo, ali možda je ovo prava prilika! Odaberite novi par obuće u Deichmann poslovnicama jer ponuda je već sad toliko dobra da se teško odlučiti samo za jedne.

+9 glasa
Nino Marić od Nino Marić

Nova kolekcija obuće za dobro raspoloženje

Deichmann kolekcija proljeće/ljeto poziva da se pokažeš

Nova kolekcija Deichmann proljeće/ljeto 2022. izaziva sve ljubitelje mode da se pokažu u svojim najboljim kombinacijama, a predstavljena je danas u predivnom cvjetnom ambijentu zagrebačkog Velveta.

Ljetnom kolekcijom Deichmann ponovno nudi veliki izbor trendi modela za dobro raspoloženje. Tenisice u potpuno bijelom ljetnom izdanju neizostavan su dio ponude, a neovisno o godišnjem dobu na prvoj liniji modne fronte u stopu ih slijede loaferice u chunky stilu, ali i oni klasični, elegantni i otmjeni modeli.

Za vruće dane neće biti lako odabrati među velikim brojem sandala na nisku petu, ekstravagantnih sandala s čvrstim chunky profiliranim potplatima, modernih platformi, ali i udobnih i elegantnih natikača. Ženstvene sandale na visoku petu unose glamur u ljetni stil i potiču slavljeničko raspoloženje. Blage sorbet boje poput nježne ružičaste i boje lavande susreću se s baby plavom bojom ili maslinasto zelenom, a u klasičnom spektru boja uz ljetnu bijelu, otmjena smeđa i crna postavljaju trendove.

Novi trendovi kod torbica sežu od mini ručnih torbica, preko elegantnih većih torbica, koje su sada dostupne u nešto nježnijim varijantama roze i plave boje pa sve do clutch torbica i prostranih shopperica.

Kada je u pitanju stil za muškarce, ležerno je glavna karakteristika obuće stoga ne čudi da tenisice osvajaju i njihovu pažnju. Za vruće dane na plaži ili u dvorani tu je i širok odabir sandala i sportskih natikača.

+6 glasa
Redakcija od Redakcija
prikazano od Znatko

U SPLITU PREDSTAVLJENA STEVE MADDEN KOLEKCIJA PROLJEĆE/LJETO 2022.

Po prvi puta moguće je uživati u ženskom plažnom asortimanu brenda Steve Madden, koji je pravi izbor za ove vruće nadolazeće dane u 2022.

Dolazak toplijih i sunčanih dana na gradske ulice mami zaljubljenice u modu koje ponosno pokazuju nove komade omiljenih brendova. U moru šarenih odjevnih predmeta i atraktivnih modnih dodataka u vibrantnim bojama, posebnu pažnju zaslužuje i obuća koja upotpunjuje svaki outfit i daje final touch cjelokupnom izgledu. Iako postoji mali milijun robnih marki koje ponosno krase naša stopala, neke od njih su jednostavno neizbježne kada je u pitanju kvaliteta i autentičnost.

Američki brend Steve Madden u novoj proljetno/ljetno kolekciji za 2022. godinu mislio je na svakoga te je pripremio upečatljive poslastice za sve urbane, kreativne, autentične i odvažne pojedince. Predstavljena kao idealan match i saveznik za sve modne prilike, obilježit će nadolazeću sezonu i obradovati baš svaku fashionisticu koja će bez razmišljanja uskočiti u modele stvorene za svaku priliku. Sezonu proljeće/ljeto 2022. obilježit će šarene robusne tenisice s visokim potplatom, moderne i chic sandale za sunčane i opuštene dane, ali i nezaobilazne salonke koje će biti glavne zvijezde svakog večernjeg izlaska.

Poznato je da iz dana u dan dolaze novi trendovi, no posljednjih nekoliko godina nezamislivo je ne posjedovati barem jedan par tenisica koji se s lakoćom može kombinirati u elegantnijim outfitima sa sakoom ili u casual stajlinzima s haljinama. Iako u modnom svijetu stižu brojne promjene, tenisice kao jedan od najpopularnijih saveznika svake modne kombinacije ostaje neizostavan dio streetwear outfita.

Što se tiče visokih potpetica, neovisno o tome jeste li više tip osobe koji svakodnevno nosi štikle ili ste od onih koje ove modele biraju samo u specijalnim prilikama, kreativni tim popularnog američkog brenda potrudio se zadovoljiti svačiji ukus. Modeli s cirkonima idealni su za sve one koji svoj look žele upotpuniti holivudskim glamurom i glossy touchom. Kockaste koloritne sandale s niskom potpeticom ili klasične salonke koje nikada ne izlaze iz mode, odlično se uklapaju i u dnevne i u večernje modne kombinacije.

No, osim za modno osviještene pripadnice ljepšeg spola, noviteti u svijetu obuće su stigli i za muškarce koji njeguju svoj vlastiti stil. Poznato je da tenisice odavno više nisu sinonim samo za sportsko odijevanje, već i za elegantne kombinacije stvorene za posebne prilike. Inovativni modeli iz nove Steve Madden kolekcije pružit će udobnu podršku u svakodnevnim aktivnostima, dok će se elegancija dizajna potpuno uklopiti u casual i poslovni stajling.

Uz atraktivne modele obuće, po prvi puta predstavljeni su i kupaći kostimi koji će zbog svojih upečatljivih boja i modela, biti rado viđeni na domaćim, ali i svjetskim plažama.

Kako bi se nova kolekcija na prvu uvukla pod kožu trendseter-ima, organizirano je službeno predstavljanje u Splitu na kojemu se uz druženje i slatke zakuske raspravljalo o modnim poslasticama koje je američki brend lansirao. Anamarija Asanović, Sonja i Silvia Dvornik, Renata Lovrinčević, Lana Hrgović, Ivana Jeločnik, Ivona Glavaš te brojni drugi, nisu propustili šareni modni šušur.

Cjelokupni asortiman dostupan je u Steve Madden trgovini u Mall of Split, kao i u svim Fashion&Friends trgovinama diljem Hrvatske, a po prvi puta moguće je uživati u ženskom plažnom asortimanu, koji je također dostupan u Steve Madden trgovini u Mall of Splitonline shopu.

Slična pitanja

1 odgovor 277 👀
1 odgovor 357 👀
4 odgovora 465 👀
2 odgovora 4.4k 👀
1 odgovor 189 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.6k pitanja

22.2k odgovora

8.3k komentara

1.6k korisnika

...