40 pregleda
Mia Jelinčić u rubrici Internet od Mia Jelinčić [Superaktivan] (2.1k bodova)

Kada se održava konferencija Be MSP 2022.?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+3 glasa
Redakcija od Redakcija [Megaktivan] (16.6k bodova)

Zebra Systems: "Be MSP" konferencija

5. svibnja 2022. održat će se online konferencija “Be MSP” koja će prezentirati razvoj i pogodnosti za razvoj pružatelja upravljanih servisa MSP. Sudjelovanje na konferenciji je besplatno za sve sudionike.

“Svijet oko nas sve više postaje online, a rastući broj kibernetičkih napada hitno zahtijeva više proaktivan no reaktivan “break-fix” stav,” rekao je Nebojša Stankić, regionalni menadžer Zebra Systemsa za Jugoistočnu Europu. “Ovo je velika prilika za pružatelje usluga MSP-a čiji korisnici planiraju povećati svoje proračune za kibernetičku sigurnost kako bi dobili moćnije i integrirane usluge. Na našoj konferenciji “Be MSP” u svibnju, regionalnim MSP-ovima želimo pokazati dostupne opcije i pogodnosti.” 

Regionalna online konferencija „Be MSP“ održat će se 5. svibnja 2022. i ugostit će pružatelje upravljanih servisa (MSP), kao i tradicionalne IT pružatelje iz regije Adriatics koji planiraju započeti s MSP poslovanjem. Sudionici će dobiti pregled dostupnih MSP alata i usluga kroz live prezentacije starijih predstavnika kompanija Acronis, GFI Software, N-able i Cloudflare, kao i panel diskusiju s vrhunskim gostujućim govornicima.

Za više informacija o konferenciji i registraciju posjetite https://bemsp2022.eventbrite.com. Sudjelovanje je besplatno za sve sudionike.

Slična pitanja

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.4k pitanja

13.6k odgovora

2.8k komentara

1.3k korisnika

...