96 pregleda
Mia Jelinčić u rubrici Kućni ljubimci od Mia Jelinčić [Superaktivan] (2.2k bodova)
uređen od Znatko

Kada i gdje se odvija piknik Povratak otpisanih 2022. godine?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+8 glasa
Redakcija od Redakcija [Turboaktivan] (29.5k bodova)

Nakon dvije godine ponovno se 2022. godine vraća najljepši piknik u gradu Osijeku!

Kerovci osječkog Azila pozivaju na sedmi po redu Povratak otpisanih!

Nakon dvije godine ponovo se vraćamo najljepšem pikniku, ma ne u gradu, nego na svijetu, našem malom prazniku udomljavanja koji jedva čekamo s vama svima proslaviti! - poručuju volonteri (i kerovci) Udruge Pobjede!

Ne samo kerovci, nego već i ptice na grani, znaju zašto i gdje morate biti posljednje nedjelje u svibnju, dakle 29.5. 2022., od 10 do 17 sati, na lijevoj obali Drave, kod amfiteatra (ispred katakombi)..., no evo podsjetit ćemo vas ipak mi još jednom za svaki slučaj :) 

Nama baš treba, a sigurni smo i vama, jedan lijep dan u dobrom društvu. Zaželjeli smo se baš tog našeg malog otočića smiješaka i sretnog laveža – našeg Povratka otpisanih!

Pa kako i ne bi kad nas čeka odlična mjuza, najfinija klopa (jer se sprema srcem i uz poštovanje prema svakom životu), hladna cuga i topla kavica (isto skuhana srcem :) ), kolači, naaajpopularnija tombola, aukcije uživo, radionice za klince i kerovce... i najvažnije od svega – najbolje društvo! :)

E zbog ovog posljednjeg se najviše radujemo, jer jedva čekamo da nam dođete sa svojim udomljenim kerovcima da ih vidimo sretne, pa da se sreća množi :)

Dakle, nedjelja 29.5. 2022., 10 do 17 sati, lijeva obala Drave (kod amfiteatra) - Sve što trebate učiniti jest povesti svoje kerovce, familiju, prijatelje, komšije... i doći s nama stisnuti na jedno popodne pauzu na stres i uživati!

Slična pitanja


Prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije.

Zagreb, 21.10.2022.

Ulaznice putem ENTRIO sustava

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.8k pitanja

14.1k odgovora

3.0k komentara

1.4k korisnika

...