433 pregleda
Mia Jelinčić u rubrici Kompanije i karijere od Mia Jelinčić

Otvara li Tokić nove poslovnice u Hrvatskoj? 

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+8 glasa
Redakcija od Redakcija
prikazano od Znatko

Nova Tokić poslovnica u Županji – uz auto dijelove, poljoprivredni i gospodarski program, čeka vas i bogata ponuda alata za garažu i kućanstvo

Županjska poslovnica mehaničarima osigurava raznovrsnost ponude i brzinu isporuke, a vozačima i hobi majstorima nudi bogat asortiman uz savjet educiranih prodajnih savjetnika.

Nadomak gradske tržnice, u samom centru Županje, Tokić je otvorio potpuno novu poslovnicu čiji asortiman nadilazi sektor servisa i automehaničara, koristan svakom majstoru i vozaču između Drenovaca, Babine Grede i Otoka. Na 300 četvornih metara moderno uređene poslovnice kupcima je na raspolaganju više od 15 tisuća artikala, kao i šest educiranih zaposlenika.

Vodeći regionalni trgovac autodijelovima, pored čitavog asortimana dijelova za sve vrste vozila, od skutera do traktora i kamiona, u Županju je doveo bogati asortiman dodatne opreme i alata potrebnih svakom kućanstvu. Na policama su dostupni brendovi kao što su Hazet, Hector, SW Stahl, ali i niz drugih proizvođača u kategorijama ručnih, električnih, pneumatskih i hobi alata.

Od hobi alata do specijalne opreme i guma

Izravno u Županju stigla je i prva hrvatska robna marka auto dijelova (TQ) koja okuplja preko 6.000 različitih artikala zajamčene kvalitete. Osim auto dijelova i alata, u ponudi su sve vrste tekućina i aditiva za motore i razne sustave, a uz ručne alate i rasvjetna tijela, grijalice za radione, uređaji za zavarivanje te gurtne. U najkraćem roku moguće je preuzeti ili naručiti gume za osobne automobile, motocikle, teretna te poljoprivredna vozila. Nova poslovnica osim dostave na prag servisa, nudi i savjete iskusnih prodajnih savjetnika od kojih neki donose iskustvo iz mreže ovlaštenih servisa, dok su drugi uz redovite edukacije i sami bili mehaničari.

300 brendova i 300 tisuća artikala

„Veseli me što je i ovaj kraj Slavonije dobio novi asortiman, ali i brzinu usluge te raspoloživost dijelova za kvalitetniji posao. Otvaranjem poslovnice u Županji Tokić uvodi i novi standard u kupnju ovog asortimana – self-service model koji kupcima omogućuje da sami s polica odaberu artikle. Uz ponudu dijelova za motocikle, ali recimo i gume za poljoprivredne strojeve, a onda i najrazličitije alate, s novom poslovnicom u Županji profitirat će svaki majstor. Šest djelatnika educirano je i spremno pomoći svakom kupcu sa savjetom i uputom oko pojedinog artikla“, ustvrdio je Mato Vuković, voditelj poslovnice koji iskustvo donosi iz Slavonskog Broda i već 17 godina u suradnji s Tokićem prati tržište.

Prilikom svečanog otvorenja poslovnice upriličen je i tradicionalni blagoslov, kao i uručenje donacija Obrtničko-industrijskoj školi Županja te udruzi „Vjera i svjetlo“ koja brine o djeci s poteškoćama u razvoju. Radno vrijeme poslovnice Tokić Županja na adresi Trg prof. Martina Robotića 7 je radnim danom od 7 do 20 sati, te subotom od 8 do 15 sati.

Tokić Grupa danas u Hrvatskoj i Sloveniji, gdje posluje kao Bartog, ima preko 140 poslovnica - barem jednu unutar 20-ak minuta vožnje, pored kojih svaki serviser na raspolaganju ima opciju on-line naručivanja uz dostavu. Svaki privatni kupac raspoloživost robe može doznati jednostavnim pozivom na besplatni telefon 0800 5775 ili porukom na WhatsApp 091 123 5775, gdje je na raspolaganju za sve upite pozivni centar Tokića.

Ivana Mačić od Ivana Mačić
Naravno da otvara. Koje pitanje... :(
+3 glasa
Nino Marić od Nino Marić

„Đakovački cener“ za Slavoniju

Da, ima novi Tokić u Đakovu. Tu je nova poslovnica i veliki logistički centar dižu kvalitetu usluge i dostupnost asortimana svim vozačima, mehaničarima i poljoprivrednicima. Možemo reći da s vrlo bogatim programom alata i hobi alata te opreme, te bogatim gospodarskim programom i ponudom poljoprivrednih guma Đakovo je dobilo jedinstveno mjesto za sigurnost u pokretu Slavonije, ali i sigurnost u poslovanju.

Obnova mreže i podizanje kvalitete usluge za mehaničare i vozače, kao nastavak na prošlogodišnje aktivnosti na Jadranu, ove godine donosi nove Tokić poslovnice u  kontinentalnu Hrvatsku. Nakon novih poslovnica Tokić u ZabokuTokić u Županji, te obnovljenih u Vinkovcima, Vukovaru i Osijeku, otvorena je i potpuno nova velebna poslovnica u Đakovu.

Tokić u Đakovu - Lokacija

Pozicionirana na samom jugu Đakova u okruženju drugih poslovnih objekata, autopraonice i servisa, nova poslovnica nalazi se uz brzu cestu koja spaja okolna sela, ali i samu autocestu Slavoniku. Takvom strateškom pozicijom jednako je dobro spremna za brze lokalne dostave, ali i za svakodnevne veze s poslovnicama u Osijeku i Slavonskom Brodu, odnosno s centralnim logističkim centrom u Sesvetama.

Tokić u Đakovu - Trgovina i skladište

Nova poslovnica u Đakovu kapacitetom i površinom od 1.500 m 2 nadilazi gabarite klasične trgovine autodijelovima, dok centralno HUB-logističko skladište s oko 30.000 različitih artikala iz svih programa omogućuje brzu dostupnost proizvoda svim vozačima i mehaničarima Đakovštine. Ovaj đakovački HUB unaprijedit će i raspoloživost artikala svim slavonskim poslovnicama.

Posebnost đakovačke poslovnice, uz izniman kapacitet skladišta i bogati program, jest i deset educiranih zaposlenika koji informacijom i savjetom kupcima uvijek stoje na raspolaganju. Specifičnost i novi standard koji Tokić uvodi u sve nove poslovnice veliki je izložbeni prodajni prostor u kojemu svaki kupac može proučiti izbor alata, autokozmetike, guma i dodatne opreme.

Tokić u Đakovu - Radno vrijeme

Na adresi Petra Preradovića 225, Tokić u Đakovu radi radnim danom od 7 do 20 sati, te subotom od 8 do 15 sati. 

Tokić u Đakovu - Kontakt

Svaki privatni kupac raspoloživost robe može doznati jednostavnim pozivom na besplatni telefon 0800 5775 ili porukom na WhatsApp 091 123 5775, gdje je na raspolaganju za sve upite pozivni centar Tokića.

Slična pitanja

1 odgovor
1 odgovor
Nino Marić 22.04.2022. pitanje u rubrici Promet i vozila od Nino Marić
1 odgovor
2 odgovora
1 odgovor
Znatko predstavlja

Međunarodna enogastronomska konferencija

Zagreb, 12. 03. 2024.
Znatko predstavlja

Kako dobro pozicionirati svoj online biznis

20.03.2024.
PRIJAVA
Znatko predstavlja

Budućnost financija i tehnologije

Zagreb
21. i 22. 03. 2024.

ULAZNICE
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.4k pitanja

21.9k odgovora

8.1k komentara

1.6k korisnika

...