238 pregleda
Mia Jelinčić u rubrici Kompanije i karijere od Mia Jelinčić

Koliko dugo u Hrvatskoj posluje INA besplatni telefon

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+6 glasa
Redakcija od Redakcija
prikazano od Znatko

25. rođendan INA Besplatnog telefona: Važan jubilej jedne od najdugovječnijih korisničkih podrški u Hrvatskoj

Već punih 25 godina, INA Besplatni telefon stoji na usluzi kupcima Ine u Hrvatskoj. Kraj prošlog stoljeća, kada je započeo s radom, pionirska su vremena za ovakvu vrstu korisničke podrške na domaćem tržištu, a tek rijetke neprekidno djeluju više od četvrt stoljeća.

INA Besplatni telefon zamišljen je kao osnovni kontakt za komunikaciju kupaca s kompanijom i tijekom posljednjih 25 godina iz dana u dan ispunjava svoju ulogu – kupcima daje odgovore na tražene informacije o Ininim proizvodima i uslugama, zaprima prijedloge za unapređenje usluga i proizvoda, prigovore, ali i pohvale. 0800-1112 postao je sigurna luka za svakog kupca koji ima potrebu obratiti se kompaniji. 

„Kupci su jedna od najvažnijih vrijednosti kojom se vodimo u našoj kompaniji i oni su nam uvijek na prvom mjestu. INA Besplatni telefon bio je važan korak u uspostavljanju komunikacije s njima.  Danas imamo i  moderne digitalne kanale poput društvenih mreža i INA Loyalty aplikacije, no uz direktnu komunikaciju s našim radnicima na maloprodajnim mjestima, INA Besplatni telefon još uvijek je jedan od najčešće korištenih kanala putem kojeg nam se kupci obraćaju. Otvoreni smo za sva pitanja, a povratne informacije koje dobijemo od kupaca putem INA Besplatnog telefona i drugih kanala pomažu nam da budemo još bolji. Naši kupci to prepoznaju i zato nam se rado vraćaju“, istaknula je Zdravka Demeter Bubalo, operativna direktorica Usluga kupcima i maloprodaje.  

Dobra komunikacija je iznimno bitna za uspjeh, a ovaj važan jubilej INA Besplatnog telefona dokazuje da svakodnevni dijalog kupaca i Ine funkcionira na obostrano zadovoljstvo. Velik doprinos tome godinama daje i  Janja Grabić, specijalistica za upravljanje odnosa s kupcima. 

„Pravilo koje se svih ovih godina nije promijenilo i poštuje se od početka jest da niti jedan upit ne smije ostati bez odgovora. Tijekom 25 godina primili smo više od 300.000 upita, a oko 90 % njih odnosi se na poslovanje INA maloprodajnih mjesta. Kad se osvrnemo na prošlost sa zadovoljstvom možemo reći da se razvijamo u pravom smjeru. Kupci su naša inspiracija da damo sve od sebe.“, komentirala je Janja Grabić, specijalistica za upravljanje odnosa s kupcima.

INA Besplatni telefon 0800-1112, od ove je godine omogućio telefonsku komunikaciju s agentima od 0-24 sata, a INA uskoro uvodi i druge nove tehnologije koje će dodatno poboljšati komunikaciju s kupcima, kako bi se što brže i kvalitetnije ispunila njihova očekivanja.

Slična pitanja

2 odgovora
2 odgovora
2 odgovora
2 odgovora
Marinko Zadro 08.09.2016. pitanje u rubrici Kontakti od Marinko Zadro
Znatko predstavlja

Međunarodna enogastronomska konferencija

Zagreb, 12. 03. 2024.
Znatko predstavlja

Kako dobro pozicionirati svoj online biznis

20.03.2024.
PRIJAVA
Znatko predstavlja

Budućnost financija i tehnologije

Zagreb
21. i 22. 03. 2024.

ULAZNICE
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.3k pitanja

21.9k odgovora

8.0k komentara

1.6k korisnika

...