112 pregleda
Mia Jelinčić u rubrici Poslovanje od Mia Jelinčić (2.8k bodova)

Koliko dugo u Hrvatskoj posluje INA besplatni telefon

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+6 glasa
Redakcija od Redakcija (115k bodova)
prikazano od Znatko

25. rođendan INA Besplatnog telefona: Važan jubilej jedne od najdugovječnijih korisničkih podrški u Hrvatskoj

Već punih 25 godina, INA Besplatni telefon stoji na usluzi kupcima Ine u Hrvatskoj. Kraj prošlog stoljeća, kada je započeo s radom, pionirska su vremena za ovakvu vrstu korisničke podrške na domaćem tržištu, a tek rijetke neprekidno djeluju više od četvrt stoljeća.

INA Besplatni telefon zamišljen je kao osnovni kontakt za komunikaciju kupaca s kompanijom i tijekom posljednjih 25 godina iz dana u dan ispunjava svoju ulogu – kupcima daje odgovore na tražene informacije o Ininim proizvodima i uslugama, zaprima prijedloge za unapređenje usluga i proizvoda, prigovore, ali i pohvale. 0800-1112 postao je sigurna luka za svakog kupca koji ima potrebu obratiti se kompaniji. 

„Kupci su jedna od najvažnijih vrijednosti kojom se vodimo u našoj kompaniji i oni su nam uvijek na prvom mjestu. INA Besplatni telefon bio je važan korak u uspostavljanju komunikacije s njima.  Danas imamo i  moderne digitalne kanale poput društvenih mreža i INA Loyalty aplikacije, no uz direktnu komunikaciju s našim radnicima na maloprodajnim mjestima, INA Besplatni telefon još uvijek je jedan od najčešće korištenih kanala putem kojeg nam se kupci obraćaju. Otvoreni smo za sva pitanja, a povratne informacije koje dobijemo od kupaca putem INA Besplatnog telefona i drugih kanala pomažu nam da budemo još bolji. Naši kupci to prepoznaju i zato nam se rado vraćaju“, istaknula je Zdravka Demeter Bubalo, operativna direktorica Usluga kupcima i maloprodaje.  

Dobra komunikacija je iznimno bitna za uspjeh, a ovaj važan jubilej INA Besplatnog telefona dokazuje da svakodnevni dijalog kupaca i Ine funkcionira na obostrano zadovoljstvo. Velik doprinos tome godinama daje i  Janja Grabić, specijalistica za upravljanje odnosa s kupcima. 

„Pravilo koje se svih ovih godina nije promijenilo i poštuje se od početka jest da niti jedan upit ne smije ostati bez odgovora. Tijekom 25 godina primili smo više od 300.000 upita, a oko 90 % njih odnosi se na poslovanje INA maloprodajnih mjesta. Kad se osvrnemo na prošlost sa zadovoljstvom možemo reći da se razvijamo u pravom smjeru. Kupci su naša inspiracija da damo sve od sebe.“, komentirala je Janja Grabić, specijalistica za upravljanje odnosa s kupcima.

INA Besplatni telefon 0800-1112, od ove je godine omogućio telefonsku komunikaciju s agentima od 0-24 sata, a INA uskoro uvodi i druge nove tehnologije koje će dodatno poboljšati komunikaciju s kupcima, kako bi se što brže i kvalitetnije ispunila njihova očekivanja.

Slična pitanja

3 odgovora
1 odgovor
2 odgovora
Ivana B. 07.09.2020. pitanje u rubrici Turizam i putovanja od Ivana B. (3.9k bodova)
2 odgovora
Biljana Tandara 23.01.2019. pitanje u rubrici Kontakti od Biljana Tandara (3.7k bodova)
1 odgovor
2 odgovora
Marinko Zadro 08.09.2016. pitanje u rubrici Kontakti od Marinko Zadro (7.8k bodova)
2 odgovora
Marinko Zadro 08.09.2016. pitanje u rubrici Kontakti od Marinko Zadro (7.8k bodova)
Znatko medijski pokriva
MONEY MOTION 2023
<< the only FinTech conference you should attend >>

Zagreb, 9. - 10. ožujka 2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023


Rijeka, 1. ožujka 2023.
Novigrad (Istra), 3. ožujka 2023.
Split, 15. ožujka 2023.
Zadar, 17. ožujka 2023.
Zagreb, 29. ožujka 2023.

Besplatan ulaz za uzvanike

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

10.1k pitanja

16.1k odgovora

3.9k komentara

1.4k korisnika

...