Mia Jelinčić u rubrici Muzika i ples od
tagovi uređeni od Mia Jelinčić

Što nudi Baš Naš festival u Zagrebu 2022.? 

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+15 glasa
Redakcija od
prikazano od Znatko

Vraća se omiljeni proljetni zagrebački festival!

Od 26. svibnja do 25. lipnja 2022. na Platou Gradec vladat će samo sjajni koncerti, ukusna streefood hrana, šarena pića i „photo zone“ koje će osvajati Instagram. Jasno je, u grad se vraća Baš Naš festival! Najpoznatija lokacija za rasplesane proljetne i ljetne noći u Zagrebu ove sezone ruši svoje rekorde - trajanjem od čak 31 dan!

Čast da otvori ovu poznatu „tvornicu zabave“ pripala je Cubismu! Uz dobar ritam salse, latin jazza i omiljene hitove ovog najveselijeg hrvatskog sastava, svi su dobrodošli na otvorenje koje će označiti početak festivala čije će maštovito uređenje i ove godine osvojiti posjetitelje. Najljepši pogled na Donji grad već je dobro znana kulisa ovog festivala, a prepoznatljivi rooftop barovi i lounge zone ovog će proljeća zaživjeti u posebnim bojama i kreacijama. U idiličnoj atmosferi, ispod šarenih zastavica, Plato Gradec zasjat će u punom sjaju i s nekim, do sad neviđenim detaljima, a u Atriju Klovićevih dvora sakrit će se romantični pop up bar.

 Dobro je poznato da na samom krovu grada, dolazi svatko željan sjajnih koncerata, dobrog druženja, još boljih fotografija i uživanja u iću i piću. Ove godine, gastro doživljaj bit će još posebniji, jer osim poznatih streetfood delicija i zalogaja za kojima se uvijek stoji u redu, Baš Naš ugošćuje tri poznata hrvatska chefa. Mario Mandarić i Marko Palfi sjajnu će gastronomsku ponudu još dodatno začiniti. Posebno birane namirnice, popularna azijska jela te inovativni, posebno kreirani obroci tek su dio njihove priče koju su odlučili ispričati baš na Baš Naš festivalu. Naravno, i brojni barmeni svojim će recepturama omiljenih ljetnih pića pratiti jelovnik i ponudu festivala.

Izlazak s prijateljima? Afterwork druženje? „Izlet“ u grad s ekipom ili djecom? Na ovom omiljenom zagrebačkom festivalu pod novim sloganom #GoreJeBolje uživat će baš svatko, jer nastupi poznatih DJ-a, koncerti, odlična gastronomska ponuda i posebna atmosfera ove gornjogradske oaze garantiraju dobar provod.

Baš Naš možda ima samo dvije riječi, ali nudi tako puno događanja, zabave i uspomena! Program festivala možete pratiti na službenoj Facebook stranici kao i na Instagram profilu.

+5 glasa
Maja Kos od

Baš naš festival se i ove godine održava na Gradecu...

Što nas sve gore čeka?!?

Finale ovogodišnjeg glazbenog programa!  

Najbolja zabava u gradu od 26.5. do 25.6. na #BašNaš festivalu!

Dance, drink, eat repeat! 

Uz party glazbeni line up, organizirati će se ponuda bogatog izbora raznolikog pića te vrhunska i fenomenalna gastro ponuda različitih domaćih renomiranih (pod donaćih mislim hrvatskih) kuhara!  Da ne bude ni gladnih ni žednih. :D

#GoreJeBolje Vidimo se?

Slična pitanja

1 odgovor 221 👀
1 odgovor 282 👀
1 odgovor 183 👀
1 odgovor 234 👀
1 odgovor 521 👀
1 odgovor 452 👀
1 odgovor 252 👀
1 odgovor 235 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.0k pitanja

22.7k odgovora

8.5k komentara

1.6k korisnika

...