92 pregleda
Mia Jelinčić u rubrici Hrana i piće od Mia Jelinčić (2.1k bodova)

Kakvi su kokteli od kave na Baš Naš festivalu 2022. godine? 

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+4 glasa
Redakcija od Redakcija (87.0k bodova)
prikazano od Znatko

Otkrijte osvježavajuće koktele od kave koje ovog ljeta morate kušati!

Kako rastu temperature, tako rastu i potrebe za druženjem uz omiljeni mirisni, crni napitak. Uz vruće dane više ćemo uživati u lednoj kavi, a da bi bilo zanimljivije, espresso ili latte macchiato otkrijte u posve novom ruhu, u signature koktelima od kave koje je za vas, u sklopu Baš Naš festivala, osmislio i pripremio poznati barmen Filip Lipnik, uz kreativne i profesionalne Barcaffe espresso bariste Matiju Matijaškog, Tonija Matasa i Marka Podbrežničkog. Majstorski pripremljene jedinstvene koktele od kave te savršeni espresso u šalici, na trenutno najpopularnijoj lokaciji u gradu s najljepšim pogledom imali su prilike probati naši brojni poznati: Marko Petrić, Mario Valentić, Uršula Tolj, Ana Vilenica, Petra Kraljev, Adrian Pezdirc, Ana Maria Ricov, Morana Krklec i brojni drugi.

Omiljeno piće na svijetu idealno je u kombinaciji koja donosi uživanje u magičnom okusu i aromama kave te koktela koji se pripremaju na bazi čistog Barcaffe espressa, okićenog zlatnom medaljom za kvalitetu. Ekspertiza barmena i barista omogućuje vam da se u svakoj prilici možete prepustiti užitku ispijanja kave uz jedinstveni doživljaj arome i kvalitete zrna koju već 50 godina nudi upravo Barcaffe. Jedan je od nagrađivanijih brendova kave koji pruža savršen spoj fantastične arome, teksture i okusa koji mami osmijeh. Uzbudljiva aroma espressa s posebnim dodacima usavršena je prema recepturi za nezaboravne koktele s potpisom vrhunskog majstora Filipa Lipnika.

Kakvu kavu najviše vole piti? Zašto je ponekad tako teško postići idealan spoj okusa, arome i gustoće? Koliko je ritual ispijanje kave bitan? Za odgovorima na ta pitanja tragali su poznati gosti koji su se pridružili master classu s poznatim koktel majstorom i baristima te se na kraju i sami okušati u umijeću izrade koktela od kave. Tako su neki zaslužili i diplomu te na jedan dan postali profesionalni baristi, a zabavna atmosfera na platou Gradec potrajala je i duže od uobičajenog vremena za ispijanje kave.

Savršene napitke od kave i koktele u nadolazećoj ljetnoj sezoni mogu probati svi posjetitelji Baš Naš festivala i to do 25. lipnja 2022. U suradnji s Filipom Lipnikom kreirana je karta koktela koja će sigurno svakog posjetitelja privući na Barcaffe zonu s najljepšim pogledom na grad. Još kad tome dodamo dobru glazbu, ukusne streetfood zalogaje i Instagramične foto zone – ljeto u gradu ne može biti bolje!

Slična pitanja

2 odgovora
1 odgovor
Mia Jelinčić 28.06. pitanje u rubrici Hrana i piće od Mia Jelinčić (2.1k bodova)
Znatko medijski pokriva

NEM Zagreb 2022Središnje mjesto okupljanja producenata, scenarista, produkcijskih kuća, predstavnika FTA televizija, pay TV kanala, streaming servisa te ostalih stvaratelja sadržaja

Zagreb, 07. - 09.12.2022.

ULAZNICA
Znatko medijski pokriva

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023Rijeka, 1. ožujka 2023.
Novigrad (Istra), 3. ožujka 2023.
Split, 15. ožujka 2023.
Zadar, 17. ožujka 2023.
Zagreb, 29. ožujka 2023.

Besplatan ulaz za uzvanike

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

9.7k pitanja

15.3k odgovora

3.5k komentara

1.5k korisnika

...