73 pregleda
Mia Jelinčić u rubrici Poslovanje od Mia Jelinčić [Superaktivan] (2.2k bodova)

Koje nagrade je dobila agencija Abeceda komunikacije na the! Award-u 2022. godine? 

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+8 glasa
Redakcija od Redakcija [Turboaktivan] (31.0k bodova)
odabran od Znatko
 
Najbolji odgovor

Abeceda komunikacije dobitnica dva srebrna the! Award-a - nagrade za najistaknutije komunikacijske projekte u regiji

Na međunarodnoj dodjeli nagrada za najistaknutije komunikacijske projekte the! Award, koju organizira Hrvatska udruga za odnose s javnošću, nagrađeni su najistaknutiji komunikacijski projekti u jugoistočnoj Europi. Abeceda komunikacije, komunikacijska agencija koja djeluje na tri tržišta (Hrvatska, Slovenija i Bosna i Hercegovina) i certificirani je partner Global Communication PR Networka, nagrađena je s dvije srebrne nagrade – u kategoriji Odnosi s javnošću u institucijama, udrugama i nevladinim organizacijama za projekt Popis stanovništva, kućanstava i stanova u Republici Hrvatskoj 2021. za klijenta Državni zavod za statistiku i u kategoriji Odnosi s javnošću za mala i srednja poduzeća s projektom Disfagija za klijenta Fresenius Kabi d.o.o.

Jako smo ponosni na osvojeno priznanje kolega i struke, ali i zahvalni na dodijeljenom povjerenju naših klijenata. Ovim projektima dokazujemo da je naš pristup uistinu holistički i strateški. Našem društvu slijede promjene, mijenjat će se vrijednosti koje cijenimo i odnosi koje imamo, ruše se postojeći zidovi i zaboravljene teme napokon dolaze na dnevni red, a fokus se stavlja na društveno odgovornom ponašanju. Kako ćemo se tim promjenama prilagoditi ovisi samo o nama samima, a komunikacija će svakako biti jedna od odlučujućih karika uspjeha“, izjavila je vlasnica i direktorica agencije Abeceda komunikacije te zamjenica predsjednika Hrvatske udruge za odnose s javnošću Marina Bolanča.

U rujnu 2021. godine proveo se prvi digitalni Popis stanovništva, kućanstava i stanova u Republici Hrvatskoj 2021. za koji je osmišljena PR i kreativna kampanja s produkcijom TV i radio spotova, OOH oglašavanjem, kampanjom na društvenim mrežama i promotivnim materijalima. Cilj kampanje bio je utjecati na što veći broj samostalno popisanih građana kako bi se smanjio kontakt s terenskim popisivačima zbog pandemije. Ukupno se samostalno popisalo 1.637.000 građana, odnosno više od 40% ukupnog stanovništva Hrvatske.

U lipnju 2021. godine provela se javnozdravstvena kampanja podizanja svijesti građana za poremećaj gutanja – disfagije. Kampanja je krenula s gerilskom akcijom na frekventnom mjestu u Zagrebu, provedena je anketa i skrivena kamera među građanima te je organizirano druženje s medijima. Međunarodni mjesec disfagije, lipanj, obilježen je i u četiri velika grada Republike Hrvatske, u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku s informativnom kampanjom.

Slična pitanja


Prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije.

Zagreb, 21.10.2022.

Ulaznice putem ENTRIO sustava

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.8k pitanja

14.2k odgovora

3.0k komentara

1.4k korisnika

...