Marin Duganđija u rubrici Promet i vozila od

Koja kurirska/poštanska služba (firma) i koju avanturu ste prošli s domaćim dostavljačima pošiljaka, odnosno poštarima?

Koje NE preporučate?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+19 glasa
Ana Nera Horvat od
odabran od Marin Duganđija
 
Najbolji odgovor
Hrvatska pošta definitivno! Smatram da su se opustili jer su dulje vrijeme bili monopolist na području RH. Primjerice, pismo od Osijeka do Vinkovaca (36 km udaljenosti) putovalo je čak 11 dana!! Često papirići/pošiljke završe u krivim sandučićima, često poštari ne zvone kako bi uručili paket nego samo ispišu papirić za podizanje u pošti a paketi znaju stići oštećeni. Postoje i iskustva da je tjedan dana trebalo pošiljci s jednog kraja Zagreba da dođe u drugi. Vjerujem da se i HP muči s manjkom radne snage no to nije opravdanje za nih negativnih iskustava za razliku od drugih kurirskih službi za koja su negativna iskustva minimalna.
Marketing odjel d.o.o. od
Moguće. Jedna Znatkova šalica koju smo slali aktivnoj korisnici servisa Znatko je nedavno slama poštom i došla na odredište - oštećena. :(
+12 glasa
Milan Šaljivđija od

Ima sam par loših iskustava sa Hrvatskom Poštom oko dostave tako da niti pozvone, niti donesu pošiljku do vrata već samo ostave u sandučiću obavijest. To je bilo po medijima, ali sad je usluga bolja. Valjda su dali otkaze tim lošim poštarina.

Drugo, imam par loših iskustava sa Overseas kada poštar za paket nije ni pozvonio nego mu se valjda nije dalo više raditi, nije niti došao na adresu, već otišao kilometar-dva udaljenu trafiku (u zgradi) i ostavio sve pakete. Samo ti dođe email da te tamo čeka paket, a od dostave na vrata nema ništa.

Sada su i jedni i drugi bolji, što je pohvalno. Samo do kada? Sve dok ne radi zamjena redovnim poštarima. 

+7 glasa
Dario Barić od

Nasmiješnije je što svi znamo tko je nekad proizašao iz komunizma i danas uhljebio mnogo uhljeba, pa nije ni čudo što su neefikasni kao nekada.

U nekom mom stilu novog korisnika koji isprobava što sve ovdje može (i ne može) odgovoriti ću s jednim prigodnim video ekipe iz Zagreb.Info portala

https://vm.tiktok.com/ZGJwmVfg5

@zagrebinfo

Jasno vam je koliko su spori kada od poštanskog sandučića pored zgrade gdje živi ova cura je čekala do svog kućnog sandučića čak punih SEDAM dana. A živi u Zagrebu.

Slična pitanja

1 odgovor 218 👀
1 odgovor 199 👀
2 odgovora 6.4k 👀
1 odgovor 1.6k 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.1k pitanja

22.9k odgovora

8.7k komentara

1.6k korisnika

...