Nino Marić u rubrici Mobitel od Nino Marić

Dolazi nam uskoro POCO X4 GT... Tko će ga prvi moći recenzirati ovdje?

Redakcija od Redakcija
prikazano od Znatko
Predstavljanje mobilnih telefona POCO F4 i POCO X4 GT će početi u četvrtak, 23. lipnja u 14:00 po hrvatskom vremenu, te će se prenositi uživo na službenim POCO YouTube, Twitter i Facebook stranicama, kao i na web stranici https://po.co

Očekivano trajanje događanja je oko 60 minuta.

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+9 glasa
Ana Nera Horvat od Ana Nera Horvat

Sudeći po specifikacijama, POCO X4 GT bit će rebrendirani Redmi Note  11T Pro!

Fotografija članka: Poco X4 GT 5G pojavile se karakteristike, bit će rebrendirani Redmi Note 11T ProNa današnjem predstavljanju, mogli smo se i uvjeriti u ranije navedenu tvrdnju. Neke od odlika koje krase ovog novaka na tržištu su: 

  • 6,6 inčni IPS LCD ekran 
  • 144 Hz rezolucije i osvježenja + FHD
  • prednja kamera 20 MP
  • trostruka stražnja kamera- 48 MP glavna kamera, 8 MP širokokutna i 2 MP 
  • procesor između 6 i 8 GB RAM-a 
  • interna memorija između 128 i 256 GB
  • baterija 5000 mAh koja podržava brzo punjenje 67W 
  • JBL stereo zvučnici 
  • NFC
  • bočni čitač otiska prsta

Sudeći prema današnjem predstavljanju, pred nama je cjenovno vrlo prihvatljiv i vrlo kvalitetan te funkcionalan uređaj, a želite li saznati više o ovom sjajnom uređaju, pogledajte predstavljanje na slijedećem linku:

+8 glasa
Mia Jelinčić od Mia Jelinčić
prije odabran od Nino Marić
 
Najbolji odgovor

POCO predstavlja flagship uređaj POCO X4 GT s moćnim čipsetima

POCO X4 GT najnoviji je POCO pametni telefon koji dolazi sa snažnim značajkama i neograničenom brzinom

POCO, popularni tehnološki brend za mlade ljubitelje tehnologije diljem svijeta, globalno je predstavio POCO X4 GT, najnoviji mobilni uređaj s najboljim čipsetima u klasi koji donose snažne performanse, a pritom ostaju povoljni.

POCO X4 GT je cjenovno pristupačni trkaći bolid optimiziran za učinkovite i glatke performanse u svim aspektima igre i zabave. POCO X4 GT opremljen je čipsetom MediaTek Dimensity 8100, koji korisnicima daje najbolju energetsku učinkovitost u klasi uz postizanje odličnih performansi flagship mobilnog procesora.

“Flagship POCO uređaji oduvijek su zahtijevali najbolje performanse u klasi, a predstavljajući POCO F4 i POCO X4 GT, uvjereni smo da smo postigli upravo to. Uzbuđeni smo što idemo naprijed s čipsetima Snapdragon® 870 i MediaTek Dimensity 8100,” rekao je Angus Ng, direktor marketinga proizvoda u kompaniji POCO Global. “Ispunjavanje najviših standarda za vrhunsku zabavu uz zadržavanje konkurentne cijene, pristup je kojim želimo utjeloviti POCO flagship iskustvo.”

POCO X4 GT: Trkaći bolid visokih performansi za igre i zabavu 

POCO X4 GT ima ugrađen čipset MediaTek Dimensity 8100 i napredni TSMC 5 nm procesor, koji korisnicima pruža brze performanse uz nisku potrošnju energije i radi gotovo bez pregrijavanja. POCO X4 GT opremljen je i vrhunskim memorijama LPDDR5 RAM i UFS 3.1 ROM, što ga čini jednim od najbržih POCO uređaja po pitanju ugrađene memorije, ali i iznimno prilagodljivim u podržavanju igranja s velikom brzinom izmjene kadrova. Sustav hlađenja LiquidCool Technology 2.0 održava SoC hladnim i omogućuje glatke performanse, što korisnicima pruža mogućnost da koriste uređaj do krajnjih granica.

Po prvi put na POCO uređajima, na POCO X4 GT predstavljen je i inovativni omjer LCD zaslona 20,5:9, što uređaj čini ugodnim za korištenje i rad. S ciljem da ponudi najbolji LCD na tržištu, uređaj dolazi s prvim POCO zaslonom LCD True Display. Prilagodba temperature boja zaslona ovisi o uvjetima svjetla u okolini, što omogućuje ugodno iskustvo prikaza slike. Kako bi pružio još ugodnije iskustvo prikaza, POCO X4 GT omogućuje hardversko smanjenje štetnog plavog svjetla do 30% . POCO X4 GT podržava prikaz u milijardu boja te podržava širok raspon boja DCI-P3 za oštrije kontraste i bogatije detalje na zaslonu.

POCO X4 GT brzo i sigurno puni bateriju visoke gustoće kapaciteta 5,080 mAh (tip.) uz 67 W turbo punjenje, čime se baterija puni do 100% za svega 46 minuta . U 6-minutnom razdoblju može se napuniti do 25%, a nakon 30 minuta napunit će se do 85% . Uz pomoć tehnologije Middle Middle Tab (MMT), korisnicima je omogućeno vrijeme igranja od preko 90 minuta uz svega 10 minuta punjenja .

Uz svestranu trostruku stražnju kameru i Dolby Atmos® stereo zvučnike, POCO X4 GT služi kao 4K kamera s praktičnim i cool značajkama, koje korisnicima pomažu da dostignu svoj kreativni potencijal. Uz glavnu kameru rezolucije 64 MP, ultra-široku kameru od 8 MP te makro kameru od 2 MP, fotografije bilježe svaki detalj, bez obzira je li kadar blizu ili daleko. A za visokokvalitetne selfije, prednja kamera rezolucije 16 MP dobro pokriva potrebe korisnika. S 19 predinstaliranih fantastičnih predložaka za snimanje vlogova, kao i funkcijom Drafts, korisnici će moći snimati i uređivati kvalitetan sadržaj od samog početka.

Vjeran prirodi izrade svestranih uređaja, POCO dodaje još jednu uslugu modelima POCO F4 i POCO X4 GT. Korisnici dobivaju vrhunsku postprodajnu uslugu kojom se nudi jednokratna besplatna usluga popravka zaslona tijekom prvih 6 mjeseci od kupnje. Uz to, pretplatnička usluga YouTube Premium predinstalirana je na POCO F4 i POCO X4 GT. Korisnici mogu uživati u usluzi YouTube Premium i do dva mjeseca besplatno. To znači dva mjeseca gledanja bez oglasa, izvan mreže te s neprekinutim pristupom video i glazbenom sadržaju na platformi YouTube.

Slična pitanja

1 odgovor 1.3k 👀
Marija Miljević 01.03.2022. pitanje u rubrici Mobitel od Marija Miljević
2 odgovora 758 👀
Nino Marić 22.06.2022. pitanje u rubrici Mobitel od Nino Marić
1 odgovor 245 👀
Monika Kiris 15.08.2022. pitanje u rubrici Mobitel od Monika Kiris
1 odgovor 571 👀
Marija Miljević 01.03.2022. pitanje u rubrici Mobitel od Marija Miljević
1 odgovor 392 👀
Marija Miljević 26.04.2022. pitanje u rubrici Mobitel od Marija Miljević
1 odgovor 1.0k 👀
1 odgovor 270 👀
Monika Kiris 12.08.2022. pitanje u rubrici Mobitel od Monika Kiris
1 odgovor 389 👀
1 odgovor 1.4k 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.6k pitanja

22.2k odgovora

8.3k komentara

1.6k korisnika

...