199 pregleda
Nino Marić u rubrici Internet od Nino Marić (15.7k bodova)

Što sve imaju MAXSport programi Hrvatskog telekoma?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+3 glasa
Redakcija od Redakcija (130k bodova)
prikazano od Znatko

Od sada još bogatija ponuda s ekskluzivnim sadržajima na novim MAXSport programima

  • MAXSport 1 i MAXSport 2 programi s ekskluzivnim prijenosima utakmica Hrvatske nogometne lige
  • Nogometna ponuda MAXtv-a jedina sadrži: sve utakmice i derbije HNL-a, engleski Premiership, španjolsku La Liga, talijansku Seria A, francusku Ligue 1
  • Atraktivni ArenaSport programi 7 do 10 s prijenosima svih utakmica UEFA Lige prvaka i Premiershipa umjesto SK 1 do 6 kanala

Hrvatski Telekom uvijek nastoji svojim korisnicima pružiti vrhunske sadržaje i osigurati najbolje korisničko iskustvo. Sukladno tome, MAX paketi postaju još bogatiji s novim programima i sportskim prijenosima.

Hrvatski Telekom tijekom sljedeće četiri sezone ima ekskluzivna prava emitiranja najgledanijeg sportskog sadržaja u Hrvatskoj; Hrvatske nogometne lige i Hrvatskog nogometnog kupa. Prijenosi utakmica odvijati će se na novoosnovanim MAXSport programima, koji su korisnicima testno uključeni već  od 1. srpnja, a od kojih će MAXSport 1 prenositi veći dio HNL utakmica te će biti dostupan već u osnovnom paketu MAXtv-a. Nogometnu sezonu na MAXSportu otvario se u ekskluzivnom prijenosu utakmica Superkupa Dinamo-Hajduk jučer u subotu, 9.7.2022. u 20h.

Osim prijenosa uživo, program će sadržavati i posebne emisije koje će se baviti hrvatskim nogometom, primjerice ponedjeljkom je planirana posebna emisija u trajanju od 90 minuta posvećena HNL-u. Želja HT-a  je s vremenom proširiti program na hrvatske lige i kupove iz drugih sportova i da MAXsport bude pravi, sadržajem bogati hrvatski sportski kanal.

MAXSport1 program dostupan je već u osnovnom paketu svim korisnicima MAXtv čime želimo dodatno popularizirati i olakšati dostupnost hrvatskog nogometa. Istovremeno  MAXSport2 program biti će dostupan MAXtv korisnicima sportskih paketa. MAXSport2 program sadržavati će prijenose uživo u trenutcima kada će se odigravati više paralelnih utakmica, dok će ostatak vremena na njemu prikazivati snimke i sažeci. Oba MAXSport programa biti će dostupa i na MAXtv satelitu, te u ponudi Iskona i evotv-a.

Najatraktivniji sportski i nogometni program upotpunit će nogometne utakmice najboljih i najzanimljivijih liga i natjecanja:

  • UEFA Liga prvaka,
  • UEFA Konfederacijska liga,
  • španjolska La Liga,
  • engleski Premiership,
  • talijanska Seria A,
  • francuska Ligue 1,
  • portugalska Primeira,

....koje će se sve prenositi na ArenaSport kanalima dostupnima na MAXtv-u.

„Hrvatski Telekom usko je povezan sa sportom u mnogim segmentima svog poslovanja. Kao vodeća telekomunikacijska kompanija u Hrvatskoj, uvijek stremimo osigurati najkvalitetniji sadržaj našim korisnicima. Kako smo mi u Hrvatskoj poznati kao strastveni ljubitelji sporta, posebice nogometa, naša je zadaća omogućiti vrhunsko iskustvo putem najgledanijeg sportskog sadržaja i pritom podržavati i promovirati hrvatski sport. Vjerujem kako ćemo uz MAXSport1 i MAXSport2 programe zadovoljiti i opravdati povjerenje naših gledatelja.“

...izjavio je Richard Brešković, direktor Sektora marketinga za privatne korisnike.

MAXtv korisnici koji su do sada imali SportKlub programe 1 do 6, koji prestaju biti dijelom ponude MAXtv-a, od 1. kolovoza dobivaju u zamjenu sadržajnije ArenaSport programe 7 do 10 čime uz nastavak prijenosa engleskog Premiershipa koji se od ove sezone emitira na ArenaSportu dobivaju i UEFA Ligu prvaka.

Sve utakmice HNL-a na MAXsport kanalu prenosit će se u najvišoj HD kvaliteti s obzirom da je HT osigurao povezanost stadiona optičkom infrastrukturom sa gigabitnim linkovima, čime su već sad ispunjeni preduvjeti i za buduće prijenose u 4K kvaliteti koje povremeno možemo očekivati već i u novoj sezoni.

Slična pitanja

1 odgovor
Kuzma Topić 18.05.2016. pitanje u rubrici Sport i rekreacija od Kuzma Topić (14.6k bodova)
1 odgovor
Mario Ronić 26.12.2021. pitanje u rubrici Mediji od Mario Ronić (2.5k bodova)
1 odgovor
1 odgovor
Ivan Gačić 26.12.2021. pitanje u rubrici Mediji od Ivan Gačić (8.7k bodova)
1 odgovor
Znatko medijski pokriva
MONEY MOTION 2023
Udruga eCommerce Hrvatska

Zagreb, 28.03.2023.
PRIJAVE
Znatko medijski pokriva
WINE EnoGASTRO Vip Event 2023

Rijeka, 1. ožujka 2023.
Novigrad (Istra), 3. ožujka 2023.
Split, 15. ožujka 2023.
Zadar, 17. ožujka 2023.
Zagreb, 29. ožujka 2023.

Besplatan ulaz za uzvanike
Znatko medijski pokriva

WEEKEND FOOD FESTIVAL 2023

WEEKEND FOOD FESTIVAL 2023

Najbolja gastronomija, hrana i catering

Rovinj, 14. - 16. 4. 2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

FUTURE TENSE 2023

FUTURE TENSE 2023

Poslovna konferencija orijentirana budućnosti

Zagreb, 10. i 11. 5. 2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Superprodavač 2023

Superprodavač 2023

Kako prodavati kupcima budućnosti?

Zagreb, 19. i 20.10.2023.
ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

10.6k pitanja

16.8k odgovora

4.2k komentara

1.3k korisnika

...