Nino Marić u rubrici Turizam i putovanja od

Ako ste se već vozili... Koliko ste stvarno zadovoljni Flixbus uslugom naspram drugih autobus prijevoznika? Kakva im je usluga, što nude extra i po kakvim cijenama?!

* povezano sa odgovorom na pitanje: Koji je kontaktni broj od Flixbus-a?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+9 glasa
Kajo Bucan od
Poštovani; u srijedu 02.08. u 10 h u ulici Domovinskog rata u Splitu, vozač vašeg autobusa FLIXBUS  VŽ 544 OJ premještajući se iz lijeve cestovne trake u desnu traku pred semaforom (ispred nove zgrade OTP banke) ugrozio je moj život i život suputnika u mom automobilu te da nisam naglo zakočio došlo bi do sudara. Zatrubio sam mu jednom u znak upozorenja i nisam mu uputio ni jednu riječ. Otvorio je svoja vrata i pozivao me da dođem do njega. Na idućem pješačkom prijelazu stajali smo jedan do drugog, otvorio sam prozor i rekao mu mirnim tonom "pazite kako se prestrojavate, mogli ste nas unerediti"; a on otvori vrata za ulaz putnika i kaže ovako: "Sto je majmune, odje..." Na to mu kažem da imam svjedoke i da ću ga prijaviti, a on odgovori "možeš mi popušiti K....". Vozač sam preko 35 godina, u cijelom životu nisam doživio nešto vulgarnije i bezobraznije. Ovo je sramota za cijelu tvrtku!!! Molim kako da ovo objavim na vašoj stranici kao recenziju da ne ostane između nas kao chat kojeg nitko neće vidjeti. Hvala.
Borna Matić od
Ma ti vozači autobusa su najčešće low-life stvorovi‌
Darija Magdalenić od
Poštovani Kajo, ako niste prijavite ovo Flixbus kompaniji, pa ako i treba putem aplikacije. Imate našu punu podršku za ovakav šokantan događaj.‌
Goran Gonar od
da, prijavite vozača kompaniji‌
+6 glasa
Ružica Perić od
Sad kad bolje pogledam, dosta se često vozim Flixbusom i mogu reći da sam zadovoljna. Nikad nisam imala problema sa kupovinom karata, voznim redom ili vozačima. Naravno kao i svaki autobusni prijevoznik dogodi se da bus kasni, ali nikad previše. Vozila sam se nedavno do Praga(8 i pol sati vožnje) i vožnja je, bez obzira na trajanje, bila ugodna jer su sjedala i prostor za noge vrlo dobri čak i za nas malo više. Jedina im je 'mana' što prilikom kupnje karte ne možete znati na koji peron ćete morati doći, već ćete to morati provjeriti prilikom dolaska na kolodvor(barem se tako pokazalo u nekoliko mojih slučajeva, možda sam u krivu).
+3 glasa
Frenki (Ilija) Atajić od
Rijetko koristim usluge bilo kojeg prijevoznika, nešto sam pročitao o povačanu PRIHODA od xx% što za mene osobno ništa ne znači - Prihod - Rashoho = ono što bi me zanimalo. Jedini za prošlu poslovnu godinu, u hrvatskoj, koji je objavio - čistu, operezovanu dobit je Vlasnik KTC-a koja je oko 20.mil,kn.- to je za mene - Informacija.

Slična pitanja

1 odgovor 3.3k 👀
2 odgovora 1.5k 👀
1 odgovor 850 👀
1 odgovor 1.0k 👀
Zoran Jurić 20.12.2015. pitanje u rubrici Turizam i putovanja od Zoran Jurić
5 odgovora 544 👀
1 odgovor 416 👀
1 odgovor 280 👀
2 odgovora 36.4k 👀
1 odgovor 2.7k 👀
Borna Matić 11.06.2022. pitanje u rubrici Mobitel od Borna Matić
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.0k pitanja

22.7k odgovora

8.6k komentara

1.6k korisnika

...