340 pregleda
Monika Kiris u rubrici Hrana i piće od Monika Kiris

Kakav je gastro koncept pod imenom Chef's Park koji se održava u Rougemarin Parku 2022.?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+9 glasa
Redakcija od Redakcija
prikazano od Redakcija

Najpoznatija gastro oaza u Zagrebu postaje vrhunski Chef's Park

Ljeto u Zagrebu još nije završilo. Rougemarin Park okuplja sve one željne dobre zabave i opuštanja u zelenilu daleko od gradske gužve.

Od 25. kolovoza 2022. pa sve do 11. rujna, trajati će jedinstveni gastro koncept pod imenom Chef's Park, a objedinjuje čak šest najpoznatijih hrvatskih chefova koji će ponuditi specijalno pripremljene gastro delicije. Tako će Rougemarin Park ponuditi najbolja pića i hranu, sjajna glazbena imena i odličnu atmosferu. Ne propustite otvorenje Chef's Parka gdje ćete moći uživati uz poznate hitove grupe Vatra, 25. kolovoza.

Tijekom trajanja Chef's Parka, na svoje će doći gurmani i gastronomadi, jer će 18 dana u Rougemarin Parku sve biti u znaku vrhunskih jela koje će za vas pripremati Mario Mihelj, Vid Nikolić, Mario Mandarić, Stjepan Vukadin, Marin Medak i Robert Hromalić. Raznolika gastro ponuda renomiranih chefova zaista privlači i zove na uživanje u vrhunskim jelima. Mario Mihelj je dugogodišnja kulinarska inspiracija, a danas je chef El Toro restorana s latinskom kuhinjom. Renomirano gastro ime je i Marin Medak, koji je dugi niz godina u vrhu poznatih hrvatskih chefova. Uspio je probuditi dugo uspavanu ugostiteljsku scenu novim gastronomskim konceptima te popularizirati burgere. Kreativno spajanje naše domaće kuhinje sa stranim tehnikama i okusima primjenjuje u svom radu Stjepan Vukadin koji se bazirao na pripremanje dalmatinske kuhinje. Mario Mandarić jedan je od najmlađih Michellin star chefova s inozemnim iskustvom, dospio je čak i na listu Forbes 30 under 30. Mario se veže uz modernu kuhinju, ali pritom zagovara konzumaciju lokalnih namirnica. Vid Nikolić sprema najbolji ramen u Zagrebu, a nema mu premca kada se radi o pripremi azijske kuhinje u Hrvatskoj. Šećer za kraj, pastry chef Robert Hromalić, jedan je od najboljih domaćih slastičara. Vlasnik je slastičarnice Le Kolač, a najslađe torte, kolače i peciva poznaje kao svoj dlan.

Antonija Roskam / Rougemarin Park

Od mediteranskih okusa i jela od ribe do mesnih delicija te slastica, sva hrana u ponudi Chef's Parka biti će prilagođena street-food formi. Vrhunska ponuda hrane, aroma, mirisa i razni začini obilježit će već omiljeno „mjesto“ za minglanje i chillanje.

Sigurno je da će na ovoj zelenoj oazi Rougemarin Parka uživati gastro znalci, ali i oni koji su došli na afterwork druženje s prijateljima, večernji izlazak ili obiteljsko druženje uz omiljenu kombinaciju glazbe, jela i pića. Za dobru zabavu tijekom trajanja Chef's Parka zaduženi su brojni DJ-i i bandovi koji će svojim nastupima dodatno podići atmosferu.

I što vam više treba za najbolju eatertainment ponudu u gradu?

Detaljan raspored i program događanja dostupan je na službenoj Facebook stranici Rougemarin Parka i Instagram profilu Rougemarin Parka. Radno vrijeme je od 17 do 23 sata radnim danima, a vikendom petak i subota čak do ponoći. Vidimo se u Chef's Parku!

Slična pitanja

1 odgovor
Ana Pilato 11.03.2022. pitanje u rubrici Hrana i piće od Ana Pilato
Znatko predstavlja

Međunarodna enogastronomska konferencija

Zagreb, 12. 03. 2024.
Znatko predstavlja

Kako dobro pozicionirati svoj online biznis

20.03.2024.
PRIJAVA
Znatko predstavlja

Budućnost financija i tehnologije

Zagreb
21. i 22. 03. 2024.

ULAZNICE
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.3k pitanja

21.9k odgovora

8.1k komentara

1.6k korisnika

...