Monika Kiris u rubrici Kupovina od Monika Kiris

Kako će Kaufland građanima olakšati prijelazni period te navikavanje na novu valutu?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+9 glasa
Redakcija od Redakcija
prikazano od Redakcija

Fer transfer u Kauflandu!

Trgovački lanac Kaufland krenuo s dvojnim iskazivanjem cijena te pristupio Etičkom kodeksu za transparentno preračunavanje i uvođenje eura

Uvođenje nove valute koje građane očekuje od 1. siječnja 2023. zasigurno će donijeti neke izazove s kojima će se kupci diljem Hrvatske morati nositi. Stoga je vrlo važno da u ovo vrijeme promjena potrošači imaju partnera na kojeg se mogu osloniti.

Andrija Mihić / Abeceda komunikacije d.o.o.

Upravo zato, kako bi građanima olakšao prijelazni period te navikavanje na novu valutu, Kaufland je lansirao posebnu web stranicu na kojoj se mogu pronaći pitanja i odgovori na sve nedoumice oko kupnje u eurima u ovom poznatom trgovačkom lancu, kao i brojne zanimljive činjenice o euru, ali i o našoj, uskoro bivšoj, kuni. Na sva pitanja, na jednostavan i zanimljiv način odgovorio je ambasador Kauflanda za temu uvođenja eura Toni Milun. Ovaj popularni profesor matematike tako pomaže Kauflandu u educiranju građana, a sve kako bi kupcima i dalje nudio što ugodniju i jednostavniju kupnju.

Nadalje, bitno je naglasiti kako je Kaufland u Hrvatskoj pristupio i Etičkom kodeksu Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja kojim se utvrđuje način postupanja poslovnih subjekata u svrhu pouzdanog i transparentnog uvođenja eura u Republici Hrvatskoj, s ciljem stvaranja povjerenja i sigurnog okruženja za potrošače. To, između ostalog, znači da se postupak uvođenja eura neće zloupotrijebiti za neopravdano povećanje cijena unatoč tome što se cijene formiraju na temelju ponude i potražnje na slobodnom tržištu. Dakle, i s novom valutom, Kaufland će svojim kupcima i dalje osiguravati široku paletu kvalitetnih proizvoda po povoljnim cijenama.

Slična pitanja

1 odgovor 245 👀
1 odgovor 519 👀
1 odgovor 593 👀
Ana Primorac 25.01.2022. pitanje u rubrici Kupovina od Ana Primorac
1 odgovor 275 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.4k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...