Monika Kiris u rubrici Programiranje od
promjena rubrike od Znatko

Što očekuje posjetitelje konferencije Digital Labin Conference 2022?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+8 glasa
Hrvoje Hladnik od
odabran od Znatko
 
Najbolji odgovor

Nakon dvije godine, konferencija Digital Labin vraća se rudarenju znanja u Labinu (u Istri)

Ove je godine najavljeno treće izdanje Digital Labin konferencije (DLC, eng. Digital Labin Conference) koja u rujnu u mali rudarski grad na istočnu obalu Istre dovodi svjetska imena. Međunarodna konferencija za digitalne dizajnere i developere, labinske tvrtke Lloyds digital, održat će se 23. i 24. rujna 2022., stoga - save the date!

Digital Labin Conference 2022

Dva dana učenja, razmjene iskustava, upijanja najnovijih trendova, stvaranja novih poznanstava i poslovnih veza, dobrog druženja, uživanja, zabave, sunca i mora te gastro poslastica – ukratko, sve to donosi Digital Labin Conference 2022 čiji cjelokupni program događanja pogledajte ovdje na Znatku.

Konferencija će se ove 2022. godine održati na dvije pozornice:

  1. Design & UX 
  2. Dev & Data

Na njima će globalni stručnjaci sve sudionike potaknuti na kreativno razmišljanje, djelovanje izvan okvira te kreiranje novih kvalitetnih rješenja s ružičastim pogledom na budućnost.

Digital Labin Conference 2022

Prvi dan konferencije

Digital Labin na prvi dan konferencije dovodi neke od najvećih stručnjaka IT industrije, pa će tako Gerard Sans, Google Developer Expert, održati radionicu na temu “Fullstack GraphQL using Vue”

Briljantan tim iz Bornfighta, Iva Planinić i Igor Plac održat će workshop pod imenom “Choose the right design pattern” dok će o temi Go serverless with .NET and Azure Functions.”. pričati Vedran Perković, Voditelj .NET i R&D odjela iz Infinuma.

Iz Leedsa u Labin stiže i Harry Roberts, konzultant performansa za web stranice u CSS Wizardry Ltd., čija radionica nosi naziv “Web Performance Back To Front”.

Drugi dan konferencije

Drugi dan konferencije okupit će imena iz svjetskih tvrtki kao što su Kiwi, Shopify, Red Collar, Cinnamon, Productive, ali i brojni drugi.

Labin / Fotograf Mateo Gobo
Foto: Mateo Gobo

Kako se prijaviti na Digital Labin 2022?

Kotizacije, kao i sve dodatne informacije o lokaciji, smještaju, programu i radionicama, dostupne su na web stranici Digital Labin – neke od radionica već su rasprodane, dok je broj karata za drugi dan konferencije limitiran.

Nakon profesionalnih radionica i predavanja, očekuju vas networking i nezaboravan afterparty!

Dig-it-all!

Slična pitanja

1 odgovor 232 👀
2 odgovora 288 👀
1 odgovor 241 👀
1 odgovor 211 👀
1 odgovor 247 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.0k pitanja

22.7k odgovora

8.5k komentara

1.6k korisnika

...